Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
140 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

New customer, home phone not working - area 03 (Twickenham)

New customer with Homehub 3 in area 03

Broadband and TV working well.

Moving from BT, where the phone worked well - Panasonic KX-TGJ320E

Calls to Customer Support (cost £14.50 so far) have not fixed phone line, despite promise of passing onto tech department last week. 

VM Home telephone line Status says - 

Looks like there's an issue with your equipment

Red phone indicator flashing on Hub 3

Tried the Chatbot with a promise to look into problem - last week.

Tried raising a complaint - no response.

Any ideas? If I do need a new home phone, can anyone recommend one that will work with a Hub 3 in area 03?

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
131 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: New customer, home phone not working - area 03 (Twickenham)

Fixed.

And, for anyone else with the problem - I suggest some wire tracing.

Decided to trace wire back from phone to hub3. Buried behind cabinet was the old BT splitter which was inline. The connection from phone to VM Hub went through it. Removed this and connected directly from phone to homehub and have dialtone and can dial 150 successfully. 

Stupid mistake, but might help someone else one day!

Virgin support might add a note to physically check the cable connection. Don't assume anything! The red flashing light must have a meaning..

David

 

 

0 Kudos
Reply