Menu
Reply
ajamieson
  • 7
  • 0
  • 3
Tuning in
276 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Landline stopped working

Hi,

Our VM landline has stopped working in the past few days - when we pick up the phone there is a high pitched noise rather than a dial tone.  When the number is called the phone does ring, but we get the same noise when it is picked up.  The phone is directly into a wall socket, not via the hub.

I've gone through the service status checks, seemingly there are no known landline issues in our area.  I've also tried a different handset but it has the same issue.

 

Thanks for any help,

 

Andrew

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 3.9K
  • 129
  • 255
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
267 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Landline stopped working

Hello @ajamieson,

Thank you for the update.

I will send you a private message now so I can help you further.

Many thanks,

 

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


ajamieson
  • 7
  • 0
  • 3
Tuning in
228 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Landline stopped working

VM engineer attended today and identified there was a fault somewhere on the copper line.  We have been switched across to a 21cv connection so all working again.

 

Thanks,

Andrew

 

0 Kudos
Reply
David_Bn
  • 8.58K
  • 359
  • 665
Forum Team
Forum Team
224 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Landline stopped working

Thanks for the update @ajamieson, we're pleased to hear we've been able to identify the fault and switched you over to 21CV

Do feel free to come back to us if you need any further assistance

Kindest regards,

David_Bn

0 Kudos
Reply