Menu
Reply
GodfreyD
  • 11
  • 0
  • 0
Joining in
140 Views
Message 1 of 23
Flag for a moderator

1471

Recently lost my dial tone, it took several days to actually get anything done, but tone finally restored by technician.

Now 1471 does not work, just get a message that the service is not available.

I don't really want the stress of trying to contact "customer care"

Can anyone from Virgin sort this out?

0 Kudos
Reply
Ryan_N
  • 1.94K
  • 99
  • 158
Forum Team
Forum Team
129 Views
Message 2 of 23
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 1471

Hi GodfreyD, 

 

Thank you for your post and welcome to the forums. 

 

Sorry to hear of the issues you've been having with your landline - I will send you over a private message to take a look at the account. 

 

Cheers. 

Ryan_N - Forum Team - https://community.virginmedia.com/t5/custom/page/page-id/WelcomeGoodFolk
0 Kudos
Reply
Ryan_N
  • 1.94K
  • 99
  • 158
Forum Team
Forum Team
121 Views
Message 3 of 23
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 1471

Can you try it for me now please? 

 

Cheers. 

Ryan_N - Forum Team - https://community.virginmedia.com/t5/custom/page/page-id/WelcomeGoodFolk
0 Kudos
Reply
GodfreyD
  • 11
  • 0
  • 0
Joining in
120 Views
Message 4 of 23
Flag for a moderator

Re: 1471

Ryan

 

You are a star!... problem sorted.

Now to push my luck!

I cannot access my router settings, says only 1 person can access at a time, probably my fault as I was looking at the settings recently.

Is there anything you can do about the poor wi-fi signal? the technician who I mentioned in an earlier post said that Virgin was soon to offer a new booster that might solve my problem?

 

0 Kudos
Reply
Ryan_N
  • 1.94K
  • 99
  • 158
Forum Team
Forum Team
113 Views
Message 5 of 23
Flag for a moderator

Re: 1471

You're pushing the boat out here - how good do you think I am? Joke haha. 

 

Have you tried factory resetting the hub? Usually does the trick. 

 

Let me know. 

 

Cheers. 

Ryan_N - Forum Team - https://community.virginmedia.com/t5/custom/page/page-id/WelcomeGoodFolk
0 Kudos
Reply
GodfreyD
  • 11
  • 0
  • 0
Joining in
112 Views
Message 6 of 23
Flag for a moderator

Re: 1471

Yes , a few weeks ago

The signal has always been poor

0 Kudos
Reply
Ryan_N
  • 1.94K
  • 99
  • 158
Forum Team
Forum Team
111 Views
Message 7 of 23
Flag for a moderator

Re: 1471

Sorry that's to access your router settings, not the connectivity issue - just doing one thing at a time 🙂 

 

Cheers. 

Ryan_N - Forum Team - https://community.virginmedia.com/t5/custom/page/page-id/WelcomeGoodFolk
0 Kudos
Reply
GodfreyD
  • 11
  • 0
  • 0
Joining in
90 Views
Message 8 of 23
Flag for a moderator

Re: 1471

Restart done, access now ok!

Improve Wi-Fi coverage?

0 Kudos
Reply
Ryan_N
  • 1.94K
  • 99
  • 158
Forum Team
Forum Team
88 Views
Message 9 of 23
Flag for a moderator

Re: 1471

2/3 - I'm on a roll here, thank you. 

 

Can you expand on the problems you're having with the coverage please. 

 

Cheers. 

Ryan_N - Forum Team - https://community.virginmedia.com/t5/custom/page/page-id/WelcomeGoodFolk
0 Kudos
Reply
GodfreyD
  • 11
  • 0
  • 0
Joining in
64 Views
Message 10 of 23
Flag for a moderator

Re: 1471

I was told by Virgin that the signal should reach all the downstairs, it does not!

Neighbouring houses of same design have a much better signal (not Virgin)

Some readings using a mobile phone meter:

@ 1 meter from router signal is 40dBm

3m = 63dBm

6m = 75dBm

10m = 86dbm

 

0 Kudos
Reply