Menu
Reply
BillyBobBobBob
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
273 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

1471 stopped working

Seems to happen with lots of people here.

It used to work. Now "not available".

0 Kudos
Reply
John_GS
  • 10.57K
  • 548
  • 966
Forum Team
Forum Team
255 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: 1471 stopped working

Hi BillyBobBobBob

 

Thanks for posting and welcome to the community. 

 

My apologies for the 1471 issue. Can you change the setting on the telephone to 'tone' for me to see if it fixes?

 

Kind regards,

John_GS
Forum Team


Need a helpful hand to show you how to make a payment? Check out our guide - How to pay my Virgin Media bill

0 Kudos
Reply
BillyBobBobBob
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
166 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: 1471 stopped working

Hi John

I have a BT6600 and it doesn't seem to have this option in the menu or anywhere on phone. The user guide is no obvious help either. I assume pulse was dropped some years ago and tone was now the default, hence no option?

Martin

0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 6.18K
  • 257
  • 366
Forum Team
Forum Team
164 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: 1471 stopped working

Hi BillyBobBobBob,

 

Thank you for that. Do you have another handset you can try on the line?

 

^Martin

0 Kudos
Reply
BillyBobBobBob
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
163 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: 1471 stopped working

No. Only the twin of the BT6600. As I say, 1471 used to work on this line. I just get " Sorry the service requested is not available from this line"

0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 6.18K
  • 257
  • 366
Forum Team
Forum Team
156 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: 1471 stopped working

Okay, thank you for that information. 

 

What I will do is private message you so I can get some details to assist further. 

 

^Martin

0 Kudos
Reply