Menu
Reply
  • 7
  • 0
  • 2
aolmessenger
Tuning in
713 Views
Message 91 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

The engineer was incorrect - I run the Hub 3 in modem mode and use Google WiFi for phones/laptops and an ethernet hub for everything else, and I am  seeing the same issue.

  • 8
  • 0
  • 2
LDN_ALPHA
Tuning in
705 Views
Message 92 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

That’s what he told me to do to try fix it because there’s “nothing he can do” he said put it in modem mode and buy another cheap router and connect them and that should fix it; I knew it was all lies and bulshit, but this is literally frustrating me tooooooo much. I want this fixed ASAP, 

0 Kudos
Reply
  • 9
  • 0
  • 0
Ger_Onimo
Tuning in
617 Views
Message 93 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

20468fd27e45a9049bd8b140d4846331848e1e2b.png

 Looks like the packet loss issue has improved dramatically! Latency still looks a but rough, but there's definitely been progress.

Are you guys still seeing red spikes? 

0 Kudos
Reply
  • 24
  • 0
  • 7
Londonjo
On our wavelength
593 Views
Message 94 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

I put in a few hours last night and one this morning and it's working very well here in N4. Not even one hitch in all the time I played. Whatever they did it's fixed it here. Now I just hope it stays working.

  • 30
  • 0
  • 8
all129
On our wavelength
583 Views
Message 95 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

It's a pity though that (a) VM denied there was a network issue* and (b) wasted customers time if not money for tech visits that were never going to be able to cure the problem.  And then failed to deliver on promised call-backs (and this after the public holidays).  That's the main burden of my formal complaint.

*While I accept that in general a tech visit may be needed to eliminate other possibilities, what else did they think was going on when users backed up reports of unplayable games etc with BQM graphs showing the problem started at the same time on 21/12, and stopped and restarted at the same times on 29/12? 

  • 3
  • 0
  • 0
Polajo
Joining in
201 Views
Message 96 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

This is interesting as I have the exact same issue. It seemed to work fine for the first week but after that there is packet loss every 55 seconds or so that vary to 1-10 seconds which makes its unusable for running a VDI. I currently use shadow which is a VM that can be run from any device. I have it directly plugged into the Hub 3.0 and and get downloads over 200mb but still experience this. I wasnt aware this was an area wide issue but it wouldnt suprise me. 

I have an engineer coming in a week to take a look and given the thread below I dont expect the answer to be very different. 

My question is, has anyone switched due to this issue and have you found another provider that doesnt experience this and is a bit more reliable with speeds of 100mb+ down. 

 

0 Kudos
Reply
  • 12
  • 0
  • 9
ffm_strife
On our wavelength
154 Views
Message 97 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

Same, seems we are back to the same rubbish network once again, DC's specially on evenings.

0 Kudos
Reply
  • 30
  • 0
  • 8
all129
On our wavelength
143 Views
Message 98 of 98
Flag for a moderator

Re: Steps to fix Area 15 issue (Packet loss)

Well it's not the same problem as in December/January as it's not affecting this bit of E5.

0 Kudos
Reply