Menu
Reply
Highlighted
  • 20
  • 0
  • 1
Tuning in
678 Views
Message 1 of 12
Flag for a moderator

Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Hi All,

I hope an admin can see this and can help?

Packet loss is back even worse now getting 4 to 6 on London servers.

I am new to virgin media and feel completely stolen from as they advertise it as best for gaming.

area 20.

Best Regards,

Darren

 

 

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 12.44K
  • 859
  • 3.71K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
671 Views
Message 2 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Post your latest BM trace

 

As a Very Insightful Person, I'm here to share my knowledge. I don't work for Virgin Media.

Click to learn more about VIP

Use Kudos to say thanks

Mark as Helpful Answer if I've helped

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 20
  • 0
  • 1
Tuning in
623 Views
Message 3 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Friday 21.png

Above Friday

Below Saturday

Saturday 23.png

It's getting to the point where I'll be in a game above to complete an action and it will skip suddenly and I'll be dead its almost unplayable.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 20
  • 0
  • 1
Tuning in
550 Views
Message 4 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Any mods care to look into this please?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2.98K
  • 77
  • 150
Moderator
Moderator
541 Views
Message 5 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Hi there,

Your post is in a queue and will be picked up by a member of our support team as soon as possible.

I have removed your most recent comment as it could be perceived as discussing the moderation process which is against our house rules. Please refrain from doing this again.

Best,

Michael_JK
Forum Moderator

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1.6K
  • 69
  • 117
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
540 Views
Message 6 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Hello dazziooo

 

Sorry to hear you have been having some issues, how are things looking at the moment, can you let me know what your current set up is, are you using our hub?

 

Thanks Joe_F

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 12.44K
  • 859
  • 3.71K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
539 Views
Message 7 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -


@dazziooo wrote:

Friday 21.png

Above Friday

 


Thats pretty much textbook. If you are having issues when your BQM looks like that, it aint your WAn connection...

 

As a Very Insightful Person, I'm here to share my knowledge. I don't work for Virgin Media.

Click to learn more about VIP

Use Kudos to say thanks

Mark as Helpful Answer if I've helped

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 20
  • 0
  • 1
Tuning in
523 Views
Message 8 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Hey!

Thanks for your reply 

Superhub 3 with a wired connection to my pc and PlayStation.

I have disabled wifi so its only one device using it.

Right now I am getting 2/4 packet loss on all EU servers. 

screenshot-www.thinkbroadband.com-2019.11.pngUntitled.png

Let me know if you need any more info?

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 20
  • 0
  • 1
Tuning in
520 Views
Message 9 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Please, can you elaborate?
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.42K
  • 131
  • 194
Forum Team
Forum Team
508 Views
Message 10 of 12
Flag for a moderator

Re: Packet Loss and Lag Spikes - Virgin Media - Gaming - Area 20 -

Hi dazziooo, 

 

Can you please post your network stats from the hub.

 

Open a Web browser (e.g. Internet Explorer) and enter the address http://192.168.0.1

 

Note: If you have enabled Modem Mode on your Hub 3.0 you will need to use 192.168.100.1 instead.

 

Do not login but click on where it says "Check Router Stats" and then copy and post from the following 4 tabs, Downstream, Upstream, Configuration and Network logs and we can check your power level, also while you about that can you please go around and check that all connectors to VM equipment are hand tight.

 

^Martin

0 Kudos
Reply