Menu
Reply
FoyleFlyer
  • 119
  • 0
  • 4
Up to speed
363 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

We have found an issue

Recently when I try to login to my VM email I get the following error message "Oops We have found an issue" Has anyone else come across this message and/or is there a fix? Many thanks in advance.

Samsung 55" Q700T QLED 8K HDR Smart TV; Samsung UE55HU8500 Curved 4K Ultra HD 3D Smart TV; Samsung TV Stand; Samsung WAM250 Wireless Audio Hub; 2 x Samsung M5 Medium Wireless Audio Multiroom Speakers; ; Sky Q 2Tb and Q Mini Box; VM Tivo (+ add box); WD TV Live Hub Media Centre 1Tb; Samsung BD ES6000E; Bose Wave Music System ll with Wave iPod dock; Netflix, 2 x Amazon Fire Sticks 2nd Gen, 2 x Amazon Echo Plus, Amazon Echo Dot; Chromecast; iPod Touch; SG Note 10.1; SG Tab S 8.4; LTE; Samsung Galaxy 9+ (128Gb) and Samsung Galaxy Note 5 (32Gb); VM BB 200Mb;
0 Kudos
Reply
FoyleFlyer
  • 119
  • 0
  • 4
Up to speed
346 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: We have found an issue

UPDATE: I decided to use Microsoft Edge instead of Chrome and Hey Presto! no problem getting to my email. VM must have some issues with Chrome! 

Samsung 55" Q700T QLED 8K HDR Smart TV; Samsung UE55HU8500 Curved 4K Ultra HD 3D Smart TV; Samsung TV Stand; Samsung WAM250 Wireless Audio Hub; 2 x Samsung M5 Medium Wireless Audio Multiroom Speakers; ; Sky Q 2Tb and Q Mini Box; VM Tivo (+ add box); WD TV Live Hub Media Centre 1Tb; Samsung BD ES6000E; Bose Wave Music System ll with Wave iPod dock; Netflix, 2 x Amazon Fire Sticks 2nd Gen, 2 x Amazon Echo Plus, Amazon Echo Dot; Chromecast; iPod Touch; SG Note 10.1; SG Tab S 8.4; LTE; Samsung Galaxy 9+ (128Gb) and Samsung Galaxy Note 5 (32Gb); VM BB 200Mb;
0 Kudos
Reply
HowardML
  • 12.33K
  • 1.44K
  • 41
Superuser Emeritus
Superuser Emeritus
340 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: We have found an issue

Chrome works perfectly for most people. I use it without issues. Try clearing the cache and cookies (virginmedia.com). There is no incompatibility with VM mail.


I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Graham_A
  • 17.27K
  • 2.47K
  • 7.35K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
339 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: We have found an issue

More likely to be a curupt cookie or cache entry in Chrome.   Does it happen if you open a private browser window in Chrome?

________________________________
Graham

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media, I'm a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks