Menu
Reply
ianbunce
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
260 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Setting up a new laptop

Set up for SMTP on 465 with SSL and authentication enabled but cannot send emails.  Have tried old settings (25 without SSL and authentication) without luck.  Any suggestions?

0 Kudos
Reply
goslow
  • 5.35K
  • 721
  • 1.93K
Superstar
236 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Setting up a new laptop

Check all of your settings here

https://www.virginmedia.com/help/billing-and-payments/manage-email-account

depending on whatever setup you are using

0 Kudos
Reply
coenoby
  • 3.62K
  • 525
  • 1.9K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
193 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Setting up a new laptop


@ianbunce wrote:

Any suggestions?


If you are still having problems after checking the settings it would be useful to know what error message your email app or client is returning when you try to send email.

As an aside, you only mention a problem sending emails so is it safe to assume that your app is receiving emails or is there an issue there as well?

Also, it would be worth signing in to your VM webmail account to make sure that your VM email account itself has a problem. While you are there you could also check whether you can send an email from there.(I would expect so but it would be worth checking) You can do that via this link https://mail2.virginmedia.com/  

Coenoby

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks