Menu
Reply
Highlighted
  • 10.05K
  • 1.1K
  • 4.82K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
485 Views
Message 11 of 16
Flag for a moderator

Re: SPAM Content Found (VM603)

The message with the VM error code is from VM's outbound mail servers which have blocked the sending of the mail because the VM servers with the help of the filtering provided by Cloudmark (your spam filtering partners) thinks it is spam or contains spam content.

If it has been blocked on receipt by another ISP the message would have been completely and utterly different and not had the VM 603 code attached.


As a Very Insightful Person, I'm here to share my knowledge. I don't work for Virgin Media.

Click to learn more about VIP

Use Kudos to say thanks

Mark as Helpful Answer if I've helped



0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 591
  • 10
  • 38
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
477 Views
Message 12 of 16
Flag for a moderator

Re: SPAM Content Found (VM603)

Apologies HowardML, I was referring to coenoby who hadn't received any error message.

 

I'll get this email issue fed back to see if I can get some further information regarding this.

 

Thanks

Ben_N

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1.52K
  • 187
  • 851
Very Insightful Person
Very Insightful Person
474 Views
Message 13 of 16
Flag for a moderator

Re: SPAM Content Found (VM603)


@Sasquash wrote:

The only way I can send emails at the moment is to delete my signature.

That means it's the content of your signature which is tripping the spam filter. It's an image a suspicious URL or something similar in your signature.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4
  • 0
  • 1
Tuning in
465 Views
Message 14 of 16
Flag for a moderator

Re: SPAM Content Found (VM603)

Ok  thank you for your help everyone. I seem to have isolated the issue.

If i remove www.operationsoundsystem.co.uk from my signature all is ok. The VM spam filter was flagging this web site www.operationsoundsystem.co.uk.

I can send mail with all other links fine 🙂 

Thanks again

 

Highlighted
  • 591
  • 10
  • 38
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
461 Views
Message 15 of 16
Flag for a moderator

Re: SPAM Content Found (VM603)

No worries. 

 

Glad to hear we managed to get to the bottom of this! 

 

If you need any further help, please let us know 🙂

 

Ben_N

Highlighted
  • 1.43K
  • 157
  • 779
Knows their stuff
395 Views
Message 16 of 16
Flag for a moderator

Re: SPAM Content Found (VM603)


@audreycrist wrote:

I am getting the same problem please tell me the finest solution for the problem. Also my soundcloud is not working very good. Crashing at random point of time.


Hello audrycrist

Your problem needs to be addressed in a new thread.  Please repost with the exact error message including any string of characters which identifies the exact transaction to the the forum team who can correlate the code with their logs to see what text triggered the spam content warning.

But do be sure to delete any personal email address or suchlike.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

If you want to say thanks > click 'Kudos'.
Have we solved your issue? > click 'Mark as Helpful Answer'
0 Kudos
Reply