Menu
Reply
jamesm1
  • 9
  • 0
  • 3
Tuning in
426 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

No email "Send" button

The "send" button has disappeared off the standard "Compose" form in my Blueyonder account.  I have tried re-starting the whole computer and also running the Virgin email package in both Chrome and Edge to no effect.  All suggestions/answers gratefully received.

Kippies
  • 12.44K
  • 859
  • 3.72K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
423 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: No email "Send" button

Are you a current broadband customer?

Can you RECIEVE emails okay?

 

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
jamesm1
  • 9
  • 0
  • 3
Tuning in
419 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: No email "Send" button

Yes I am a current customer and yes I seem to be receiving emails.  Also, if I save a message as a draft and then select "send" from the drafts mail box it seems to go as usual.  It just seems as if the button has gone AWOL in the "compose" form.

0 Kudos
Reply
jamesm1
  • 9
  • 0
  • 3
Tuning in
417 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: No email "Send" button

Ooops! Silly me!  I have just solved the problem for myself.  Somehow the form had dropped down the screen leaving a narrow blank strip at the top.  I just had to drag it back up with the cursor so that I could see the whole page.  Sorry to waste your time.