Menu
Reply
Claire-j
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
832 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

You Tube

Hi

please could someone help me fix you tube? It will not open and just keeps loading. It’s been like this for a few days now.

thanks

Tags (1)
0 Kudos
Reply
Buffer6
  • 13.09K
  • 94
  • 679
Hero
784 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: You Tube

Click on the check service status at the top right-hand side of the page, as there might be a reported fault in your area

If you sign-in to https://my.virginmedia.com/home/index#.  You can run the broadband test, it might determine a fault

somewhere. 

Else

We'll need more information to form an opinion 

What package do you have with VirginMedia?

What home device/s are you using for YouTube?

Is it with Wi-Fi or with a cable connected to the Hub?

Have you run speed tests @  https://www.speedtest.net/ ?

Have you set up a BQM (Broadband Quality Monitor) @ https://www.thinkbroadband.com/ ?

 

0 Kudos
Reply
sophist
  • 2.7K
  • 433
  • 747
Very Insightful Person
Very Insightful Person
773 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: You Tube

sounds like a potential issue with the youtube cdn node you're being sent to when browsing youtube.

it's not an uncommon problem around here - a mix of issues with either netflix, youtube or the google play store. it's usually resolved by getting a new IP address from VM - and forcing that to happen is certainly worth testing to see if it has an effect on your problem. you can do this by putting your hub into modem mode and connecting a single device (laptop?) to the hub via ethernet.

if you have a 3rd party router and are already using your hub in modem mode then you can try a different method.. let us know if that's the case, along with the make/model of the router and we can go from there. 

0 Kudos
Reply