Menu
Reply
Highlighted
  • 15.68K
  • 1.64K
  • 2.67K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,002 Views
Message 1 of 21
Flag for a moderator

Where has the quote button gone ?

Just noticed that if I click on the "Reply" button, the "Quote" (the message text you are responding to), button seems to have disappeared?

Is it just me ?


--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1.58K
  • 57
  • 155
Moderator
Moderator
1,000 Views
Message 2 of 21
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Where has the quote button gone ?

Hi jbrennand,

Thanks for your post; we're aware that some functionality is currently missing from the community. Not to worry, we're currently investigating this and hope to have things resolved soon.

Thanks
Lucy_B

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 8.44K
  • 83
  • 566
Superstar
980 Views
Message 3 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

As has the HTML editor it doesn't switch on in personal preferences either

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4.86K
  • 533
  • 1.76K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
964 Views
Message 4 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

They are back… select 0 and then 1 for Quote, 2 for HTML
2019-09-25-00.jpeg2019-09-25-01.jpeg

Highlighted
  • 6.19K
  • 460
  • 1.08K
Hero
955 Views
Message 5 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

The preview button is only partly visible and in a strange place on the top right.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
Highlighted
  • 15.68K
  • 1.64K
  • 2.67K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
952 Views
Message 6 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

Very clunky.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
Highlighted
  • 6.19K
  • 460
  • 1.08K
Hero
949 Views
Message 7 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

Looks like a script kiddie given the opportunity to experiment with the VM website.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
Highlighted
  • 14.48K
  • 1.99K
  • 6.34K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
928 Views
Message 8 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

@用心棒  quote still not available in the mobile version.  Kev_B is aware.

________________________________
Graham

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media, I'm a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

Highlighted
  • 7.43K
  • 254
  • 1.79K
Community Lead
Community Lead
838 Views
Message 9 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

Hi all,

Apologies for the issues with quoting, HTML etc. We've adopted some changes to the editor bar as part of a recent Khoros update.

We're just working on restoring the correct functionality for mobile.

We're also aware of the PREVIEW button being obscured so we're asking this to be looked at as well.

Kev

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.65K
  • 202
  • 615
Community elder
836 Views
Message 10 of 21
Flag for a moderator

Re: Where has the quote button gone ?

you really should be testing and rolling these out on a test environment first to ensure no issues BEFORE rolling it out to the live version.

the live version seems to be getting used to test every little change
0 Kudos
Reply