Menu
Reply
Nbc1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
737 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

Hub3 white base led changed to red.

Base led was white now red in colour. WiFi keeps dropping out. The unit isn't overly hot. Tried the reset still the same just concerned with overheating issue. 

0 Kudos
Reply
Anankha
  • 2.13K
  • 162
  • 484
Problem sorter
719 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Have you tried turning the hub off & leaving it to cool down? 
Is it in any enclosed space?

0 Kudos
Reply
Nbc1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
714 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Hi left off overnight and is sat in open space. 

0 Kudos
Reply
Anankha
  • 2.13K
  • 162
  • 484
Problem sorter
706 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Then it’ll most likely require a new hub. please await a response from a mod or VIP.

0 Kudos
Reply
Tudor
  • 7.96K
  • 639
  • 1.38K
Alessandro Volta
686 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Try a pin hole reset on the hub, it may possibly fix this.


Tudor
There are 10 types of people: those who understand binary and those who don't and F people out of 10 who do not understand hexadecimal c1a2a285948293859940d9a49385a2
0 Kudos
Reply
Nbc1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
681 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Thanks but already tried the reset. 

0 Kudos
Reply
Anankha
  • 2.13K
  • 162
  • 484
Problem sorter
661 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

That was the first thing I tried & it doesn’t work.

0 Kudos
Reply
Emma_C
  • 8.28K
  • 512
  • 547
Forum Team
Forum Team
565 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Hi Nbc1972, 

Thanks for your post and welcome to our community. 

Really sorry you've been having an issue with your hub, this ins't good. 

I can appreciate you posted last Thursday so I've checked the back end of things and can't see any obvious issues. 

Are you still having problems with the hub now? 

Let us know and we can assist further via PM if needed. 

Emma_C - Forum Team
0 Kudos
Reply
Nbc1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
518 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Hi Emma 

The hub continues to indicate a red led and I'm having to reconnect the WiFi to connected devices several times a week. My devices indicate WiFi available then no Internet connection. Eventually I manage to get them connected. This isn't an ideal suitation for the price I'm paying for the services provided. 

Thanks 

0 Kudos
Reply
Paul_DN
  • 5.31K
  • 311
  • 557
Forum Team
Forum Team
445 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: Hub3 white base led changed to red.

Hi Nbc1972,

 

Thank you for coming back to us, I have had a look our end and cannot see any issues at all, your levels are all where they should be,

 

I would advise you to set up a free “Broadband Quality Monitor” to continually monitor the state of your connection and record any network dropouts. It does it 24/7/365 and it keeps a visual record of any/all of your network disconnections, useful data to have to match to the Network logs (in your Hub settings) and also in discussions with us. Make sure you un-check the “ignore ping from WAN side” box in the settings if you see a wall of "red" - note it will take an hour or two to start seeing a sensible picture. you can find it here .

 

 

 

 

Kind regards

 

Paul.

0 Kudos
Reply