Menu
Reply
  • 61
  • 3
  • 2
madweegie
Dialled in
117 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Tivo C130 Error since network fault repaired in G13 Yesterday.

There was a major downtime in the G13 area on Saturday the 4th effecting both broadband and tv services from 12pm to 4pm.

The broadband has returned to normal , however my Tivo box cant connect to the network, no demand services at all, just get C130 errror all the time.

Even tried restarting box etc, checking cables, nothing has been changed. So whatever was down outside has effected my box.

 

 

0 Kudos
Reply
  • 4.95K
  • 146
  • 282
Forum Team (Retired) BenD_H
Forum Team (Retired)
45 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Tivo C130 Error since network fault repaired in G13 Yesterday.

Hi Madweegie Smiley Happy

 

Welcome back, I can see you're a familiar face around here Smiley Happy

 

My apologies on connecting to the network and that C130 error. Have you been able to connect through this method:-

 

  1. Press Home on your TiVo remote
  2. Select Help & Settings.
  3. Choose Settings.
  4. Select Network.
  5. Choose Connect to the Virgin Media Service now

Hope this helps.

 

Also, I wasn't able to see your connection as needed some additional information. I've sent you a 'Private Message', you can find this by clicking on the little purple envelope near the top right of the page.
 
Stay in touch and have a great day.
 
Ben


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply