Menu
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
Johnno888
Joining in
48 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

No internet and fault on TiVo since name change

hello, I have rebooted devices 

my partner and I had changed the name details on our account using the web portal.  Since I was paying the bills she thought it was a good idea to change to my name in the portal.  The evening after this change (12+ hours) there is no internet connection with a flashing green arrow and blue tick on router as well as flashing green heart and c130 error on the TiVo.  I've checked any errors on the router and it said not authenticated. 

I have called tech support but logged it under the tv rather than broadband and then suddenly thought the only thing that has changed was a name change on the portal.

please would someone be able to confirm if this is coincidence or me being and idiot?

0 Kudos
Reply
  • 3.88K
  • 120
  • 203
Forum Team (Retired) Adam_L
Forum Team (Retired)
25 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: No internet and fault on TiVo since name change

Hi Johnno888, 

Thanks for your post! I am sorry to learn that you're having issues with no connection, I apologise for any troubles incurred.

I have tested things from here and I can't see anything out of the ordinary! No errors or time outs inside the Hubs logs and all of the power levels are where they should be.

Are you still having these issues? If so, what lights have you got on the Hub?

How are you trying to connect, wired or wireless?

I look forward to your reply, 

Thanks, 

Adam.


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply