Menu
Reply
  • 14
  • 0
  • 0
glittergirl
Tuning in
1,710 Views
Message 1 of 14
Flag for a moderator

s102 error message

Hi

 

I am trying to set up my new V6 box but when loading channels it gets stuck on S102 error. I don't have ages to hang on a phone so wondered if one of the Virgin team on here can help by sending a new signal to my box please?

 

thanks

0 Kudos
Reply
  • 11.49K
  • 502
  • 749
Forum Team (Retired) Josh_RW
Forum Team (Retired)
1,691 Views
Message 2 of 14
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: s102 error message

Hi glittergirl,

 

Thanks for posting!

 

I'm really sorry to hear you're having trouble with your V6 box.

 

I've sent a signal hit to your box to update it and clear the error. Let me know if you get any more trouble.

 

All the best

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 14
  • 0
  • 0
glittergirl
Tuning in
1,674 Views
Message 3 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

Hi Josh

 

Thanks its all working now

 

Jenny

0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
del61
Joining in
1,579 Views
Message 4 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

hi i hope you can help i also have a S102 error problem
0 Kudos
Reply
  • 14
  • 0
  • 0
glittergirl
Tuning in
1,561 Views
Message 5 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

Hi

 

Virgin media person (Josh) who answered my message had to resend a signal to my box so may be worth you starting a new thread asking if they can do the same for you as not sure if they will monitor this one as it was solved.

0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
MiaBain06
Joining in
1,533 Views
Message 6 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

I have just set up new v6 box and I am getting the “unable to acquire channel info (s102)”  error.

checked all cabling and rebooted machine a few times but still getting error.

can someone help please.

0 Kudos
Reply
  • 9.51K
  • 396
  • 526
Forum Team (Retired) Rose_B
Forum Team (Retired)
1,503 Views
Message 7 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

Hi del61,

Welcome to the community.

I have checked your V6 and everything looks okay so please let me know if there's any problems.

Take care

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 9.51K
  • 396
  • 526
Forum Team (Retired) Rose_B
Forum Team (Retired)
1,500 Views
Message 8 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

Hi MiaBain06,

Thanks for letting us know about this on the community.

I can see that you've spoken with the team since your post so if there's anything else I can help you with please let me know.

Many thanks

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4
  • 0
  • 0
fotis123
Joining in
1,420 Views
Message 9 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

Hi to all the community Im new on virgin media I have the same problem with my TiVo box,can some buddy help thanks on advance 

0 Kudos
Reply
  • 11.49K
  • 502
  • 749
Forum Team (Retired) Josh_RW
Forum Team (Retired)
1,349 Views
Message 10 of 14
Flag for a moderator

Re: s102 error message

Hi fotis123,

 

Welcome to the Community!

 

I'm sorry to hear you've had trouble with your TiVo.

 

I've checked your account and I can see you've been in touch with the team recently. Are you still seeing this error on screen?

 

Speak soon

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply