Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
nstevox
Joining in
1,750 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Volume on my remote not working

All the buttons on my remote work except for the volume and mute buttons ... I have a Toshiba TV  and have already followed all the step by step guides and I have tried all the codes in the link on this forum to pair it correctly with my TV and I have had no success ? Please help it's super annoying having to use both remotes

0 Kudos
Reply
  • 945
  • 79
  • 126
michaeldavis
Well-informed
1,724 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Volume on my remote not working

There are a number of codes that do not appear in the spreadsheet.
Home > Help & Settings > Help
Use the up arrow to get to the top icons and select "Program your Remote" press ok
Press ok on "Yes, set up my Virgin TV remote now"
The V6 box should auto detect your TV and provide you with a code or codes that should work.
Follow the on screen instruction, they can be tricky to get right so its worth try the same code a couple of times



You can't learn anything from a mistake until you admit that you've made it.
0 Kudos
Reply
  • 2.43K
  • 63
  • 86
Moderator
Moderator
1,693 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Volume on my remote not working

Welcome to the community @nstevox,

I suspect @michaeldavis is on the money here.

Do let us know if you still having difficulties.

Best,

Michael_JK
Forum Moderator

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Ronster83
Joining in
1,638 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Volume on my remote not working

When I pair my remote, it just says to hold down the info button for 7 seconds, until green light stays on, and then continue to hold until green light flashes twice. My remote works but volume doesn’t! Can anyone help?

0 Kudos
Reply
  • 2.27K
  • 163
  • 621
Superuser
Superuser
1,619 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Volume on my remote not working


@Ronster83 wrote:

When I pair my remote, it just says to hold down the info button for 7 seconds, until green light stays on, and then continue to hold until green light flashes twice. My remote works but volume doesn’t! Can anyone help?


What you have done (correctly) is pair your remote to work with the V6 box - but to change the Volume you need to also programme your remote to control your TV (or Soundbar, etc.) as it that device that output the sound.

You can programme the remote by either putting it into Search mode or (my preferred method) by finding the correct 4 digit code for your TV/AV device - the instructions on how to do both these things are here:

https://help.virginmedia.com/system/templates/selfservice/vm/help/customer/locale/en-GB/portal/20030...

Keith

Superuser1718.png

0 Kudos
Reply