Menu
Reply
Highlighted
  • 32
  • 0
  • 1
sportagegirl
Tuning in
166 Views
Message 21 of 27
Flag for a moderator

Itv HD no sound tonight

Since around 8pm itv HD has lost sound completely..anyone else having issues in the dy2 area

0 Kudos
Reply
  • 38
  • 1
  • 1
Pj6
On our wavelength
158 Views
Message 22 of 27
Flag for a moderator

Re: Loss of sound

All working fine again

0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
TimpMan
Joining in
147 Views
Message 23 of 27
Flag for a moderator

Re: No sound on ITV HD

Yes, same problem here.

0 Kudos
Reply
  • 3.31K
  • 206
  • 479
ozsat
Wise owl
141 Views
Message 24 of 27
Flag for a moderator

Re: No sound on ITV HD

There are several different versions of ITV-HD so posting where you are may pin-point an issue.

I have audio working fine here in Oxford.

==================================
V6 TiVo (with MRS & UHD/HDR)
VIVID 350 Optical Fibre (350/20mb) in Area 31
SkyQ Silver Bundle (UHD + 2 minis)
0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Trem23
Joining in
123 Views
Message 25 of 27
Flag for a moderator

Re: Loss of sound

I’m in the Cheshire area and had the same problem last night. Seems like a national issue.

All back up and working this morning. 

0 Kudos
Reply
  • 852
  • 23
  • 230
Moderator
Moderator
115 Views
Message 26 of 27
Flag for a moderator

Re: No sound on ITV HD

We apologise that some customers had a loss of sound on ITVHD last night. 

The issue has now been restored.

We have merged all the posts into one thread. 

Apologies once more for any inconvenience this may have caused. 

  • 13
  • 0
  • 0
JimUnicorn
Tuning in
97 Views
Message 27 of 27
Flag for a moderator

Re: Loss of sound

The same here,plus occasional pixelating, also in area 30, Its OK this morning.
0 Kudos
Reply