Menu
Reply
  • 204
  • 2
  • 28
gaz132
Superfast
702 Views
Message 11 of 28
Flag for a moderator

Re: No search box

That is. Exactly like mine is

There is no on-screen keyboard to type in your search....0CBECA75-981A-46C6-9DC0-BEAA8BD078DF.jpegVersion 9728cb9b

 

0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
rocking_rooster
Joining in
665 Views
Message 12 of 28
Flag for a moderator

Re: No search box

I'm on version 9728cb9b as well. Still no search box!
0 Kudos
Reply
  • 6.7K
  • 217
  • 1.15K
Community Lead
Community Lead
648 Views
Message 13 of 28
Flag for a moderator

Re: No search box

Good morning @gaz132 @rocking_rooster 

I'm sorry for the trouble this is causing you. Rest assured we know about the problem and we've got our best people working to fix it asap.

I'll keep you posted.

Kev

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules


0 Kudos
Reply
  • 4.61K
  • 311
  • 771
Roger_Gooner
Superstar
643 Views
Message 14 of 28
Flag for a moderator

Re: No search box

What should be done is pull version 9728cb9b and reinstate 346fccd1 which does work. Once 9728cb9b has been properly tested it can be rolled out again.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 49
  • 0
  • 1
m0bov
Tuning in
630 Views
Message 15 of 28
Flag for a moderator

Re: No search box

Missing here asw ell!

Full House with 200Mb. 2x V6s hard wired, SH3 in Modem Mode with TP-Link TL-R600VPN. Ubiquiti Wifi Points, IP CCTV and Sonoff Smart switches, Synology NAS. Whole house wired with CAT5e.
0 Kudos
Reply
  • 1.06K
  • 49
  • 99
Moderator
Moderator
616 Views
Message 16 of 28
Flag for a moderator

Re: YouTube after Update

Hi gaz132,

Thanks for your post.

Apologies for any frustration this may have caused.

This was an error we were aware of and should all be fixed now. Are you still having trouble with this?

Thanks

Lindsey_C

  • 3
  • 0
  • 0
rocking_rooster
Joining in
605 Views
Message 17 of 28
Flag for a moderator

Re: YouTube after Update

Now working OK for me. Thanks!
0 Kudos
Reply
  • 204
  • 2
  • 28
gaz132
Superfast
588 Views
Message 18 of 28
Flag for a moderator

Re: YouTube after Update

Yeah still no search box

0 Kudos
Reply
  • 204
  • 2
  • 28
gaz132
Superfast
539 Views
Message 19 of 28
Flag for a moderator

Re: YouTube after Update

Search Box now visible but YouTube freezes halfway through videos 

0 Kudos
Reply
  • 2.41K
  • 76
  • 118
Forum Team
Forum Team
523 Views
Message 20 of 28
Flag for a moderator

Re: YouTube after Update

Hi gaz132,

 

Is this on multiple video's? 

 

^Martin

0 Kudos
Reply