Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
peterc95
Joining in
311 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

online led flashing on tivo and unable to run online services

Occasionally the online led flashes on my TiVo unit and I am unable to run any of the online services (BBC i player etc..). Also when running BBC iplayer or itv player it is usually very slow to start . Does anyone have a solution to this?

 

0 Kudos
Reply
  • 1.35K
  • 47
  • 87
jonathanlouis
Knows their stuff
529 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: online led flashing on tivo and unable to run online services

its offline which means its not running so you cant watch anything if its flashing you have to wait till it stops then try again or you have issues or faulty box which needs looking at
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
peterc95
Joining in
271 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: online led flashing on tivo and unable to run online services

So if the flashing becomes more often there is probably a fault with the box

0 Kudos
Reply
  • 9.75K
  • 1.33K
  • 3.97K
Superuser
Superuser
268 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: online led flashing on tivo and unable to run online services


peterc95 wrote:

So if the flashing becomes more often there is probably a fault with the box


Not necessarily.  The flashing online light usually indicates an issue at VM's end or an issue with the signal levels to your TiVo box.  If it happens frequently the best thing to do is report a TV fault and they will check the signal levels remotely and if necessary book an engineer visit for you.  One thing to check for yourself is that the VM cable is tightly connected to your box.

_________________________________________________________
Graham
I am a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. To say thanks click the kudos thumb. If I have solved your problem please click the helpful answer button.
  • 1.35K
  • 47
  • 87
jonathanlouis
Knows their stuff
260 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: online led flashing on tivo and unable to run online services

check graham a answer he might be correct with what he is saying but do check your connection lead the white cable lead which fixes to the back box and make sure its fastened and not to tight thats only advice we can give u or come back on here for more help