Menu
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
nboskett
Joining in
434 Views
Message 1 of 15
Flag for a moderator

YouTube Loading issues

When I go to load YouTube, I type in the channel no. and it will change to a screen that says please wait with a spinning circle that doesnt move. When I go through the home and apps and games it does the same. This also happens when I try to watch something on catchup

0 Kudos
Reply
  • 1.21K
  • 66
  • 78
Forum Team
Forum Team
395 Views
Message 2 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

Hi nboskett, 

 

Thanks for your post and welcome to our community 🙂

 

Sorry to hear you're having some issues with the app. Any issues showing here

 

Can you confirm if rebooting the box helps?

 

Kind regards, 

 

Alex_Rm

0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
nboskett
Joining in
358 Views
Message 3 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

It doesn't 

0 Kudos
Reply
  • 2.22K
  • 69
  • 100
Forum Team
Forum Team
335 Views
Message 4 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

Thank you for confirming that. 

 

Do you have a TiVo® or V6 box?

 

^Martin

0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
nboskett
Joining in
334 Views
Message 5 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

I believe it is a v6

0 Kudos
Reply
  • 2.22K
  • 69
  • 100
Forum Team
Forum Team
333 Views
Message 6 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

Do you have the same issue on any other apps?

 

^Martin

0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Shane-Bailey
Joining in
321 Views
Message 7 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

I am experiencing the same issues on a v6 box and I also have no VEVO of a lot of the on demand services either 

0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
nboskett
Joining in
318 Views
Message 8 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

The same thing happens with catch up on demand

0 Kudos
Reply
  • 979
  • 46
  • 87
Forum Team (Retired) Tom_S
Forum Team (Retired)
276 Views
Message 9 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

Hi nboskett,

 

Is your V6 connected to your hub via an ethernet cable or WiFi?

 

Thanks,
Tom_S

0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
nboskett
Joining in
271 Views
Message 10 of 15
Flag for a moderator

Re: YouTube Loading issues

Through wifi

0 Kudos
Reply