Menu
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
hadwin64
Joining in
378 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

C130 Error

Only had virgin installed Monday and now the box in 1 room is showing C130 Error.It is saying Ethernet cable not connected.

I have checked and ensured it’s pushed in fully and still getting the same error.I have rebooted the box several times but nothing has helped.

 

Im not impressed in the slightest and am considering returning back to sky immediately 

0 Kudos
Reply
  • 3.05K
  • 302
  • 523
LittleMick73
Wise owl
356 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: C130 Error

Hi this indicates it's something to do with your internet, try rebooting the hub if that doesn't work phone and go down the Tv faults route.Regards Micky
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
hadwin64
Joining in
352 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: C130 Error

The box in the other room was working perfectly.I ended up completely resetting the box and it’s working fine again now.

If I have to do that again I will be very unhappy 

0 Kudos
Reply
  • 18.66K
  • 788
  • 1.17K
Forum Team (Retired) Craig_D
Forum Team (Retired)
299 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: C130 Error

Hi hadwin64

 

Welcome to the Community, I'm sorry for the problems you've been experiencing with your TV service recently.

 

Testing the box form our end shows no errors, I hope that means things have improved since your post? If not, get back in touch and we'll do what we can to assist.

 

Talk soon

Craig


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply