Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
S_and_J
Joining in
91 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Blank screen, no sound, menus okay

Help! Last night while mid-programme the sound and picture disappeared. Apps (Netflix) and all menus are still working fine but with no sound. We can’t watch any live TV, catch-up or recordings: the screen is black and there’s no sound, though all programme data appears as normal on pressing Guide.

Having read lots of help threads about similar-sounding issues, we’ve unplugged and replugged the HDMI cable and rebooted the Tivo box about a dozen times - to no effect. On start-up, we get an exclamation mark symbol under the black box where the TV picture should be, which quickly goes away. Nothing we’ve read (including changing Video Output settings) makes a difference.

This has never happened before in 3 years of using the system. Not sure what we can do besides hopefully get a replacement box. Any tips gratefully received. Thanks!

0 Kudos
Reply
  • 2K
  • 202
  • 349
LittleMick73
Super solver
55 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Blank screen, no sound, menus okay

Hi I know it's a pain but the quickest way is to phone and go down the Tv faults route, it will take a week for a virgin person to respond on here, 150 free from a virgin phone or 0345 454 1111 from any other phone, put up with the recorded test nonsense, then ring straight back you will get through to a person eventually and hopefully they will arrange for an engineer to come to you and replace the box.Regards Micky
0 Kudos
Reply