Menu
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
linedmum2
Joining in
322 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

7400 error

Moved our TiVo box to bedroom to replace V+ box after we got V6 for living room. Getting 7440 error.  Can see others have had same problem as wrong box deactivated. Call handler I spoke to specifically said we could get rid of V+ box and move TiVo to different room so why on earth deactiviate the box you advise us to keep using!!!

Can someone sort this please.  

0 Kudos
Reply
  • 538
  • 52
  • 114
Cueball99
Rising star
289 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: 7400 error

You'll need to follow the advice on the message and call in to get it reactivated.

0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
linedmum2
Joining in
277 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: 7400 error

Not very helpful when other handlers have managed to send signals to the box to reactivate.

0 Kudos
Reply
  • 538
  • 52
  • 114
Cueball99
Rising star
263 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: 7400 error

What's not helpful? I have told you what you need to do to get it working. If you are not prepared to call then you'll have to wait for a member of the VM support team to get to your post in about a week or so.

I don't work for VM, I am a customer like you replying to a post on a customer forum. This is not a primary support service.

  • 4
  • 0
  • 0
linedmum2
Joining in
259 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: 7400 error

Apologies - I thought you were from Virgin.

0 Kudos
Reply
  • 1.44K
  • 74
  • 190
Forum Team
Forum Team
218 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: 7400 error

Hello linedmum2

Sorry to hear about the issues with you existing TiVo box 

I am happy to have a look at this for you 

Can you let me know if you still need help. 

Regards 

Gareth_L 

 

0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
linedmum2
Joining in
212 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: 7400 error

This has been fixed. Thanks

0 Kudos
Reply
  • 646
  • 30
  • 55
Forum Team
Forum Team
169 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: 7400 error

Glad to hear it's been resolved. 

 

You know where we are if you need us in the future. 

 

All the best, 

 

Hetty_R
0 Kudos
Reply