Menu
Reply
  • 3.19K
  • 263
  • 950
Dave_cq
Wise owl
558 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

BQM suddenly shows latency doubled

What on earth has happened today.  My BQM suddenly started to show my minimum latency as having doubled!   Note that the change coincides with an incidence of packet loss.   Anyone else experiencing this?

I've rebooted the hub and router ... no change.

BQM 281117.jpg

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 238
  • 4
  • 8
prt32
Up to speed
883 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: BQM suddenly shows latency doubled

Mine done it today also, but has now gone back to normal.
Hope yours returns soon Smiley Happy
0 Kudos
Reply
  • 3.19K
  • 263
  • 950
Dave_cq
Wise owl
545 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: BQM suddenly shows latency doubled

Ah yes, mine has also reverted to normal.  Maybe a BQM rather than VM issue then.

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 3.28K
  • 39
  • 658
Ignition
Trouble shooter
510 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: BQM suddenly shows latency doubled

Nah, the route to Think Broadband changed and then changed back.

VM do have some interesting routing at times, geared towards cost and extracting revenue from other ISPs where possible.
0 Kudos
Reply
  • 3.19K
  • 263
  • 950
Dave_cq
Wise owl
508 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: BQM suddenly shows latency doubled


Ignition wrote:
Nah, the route to Think Broadband changed and then changed back.

VM do have some interesting routing at times, geared towards cost and extracting revenue from other ISPs where possible.

How could I have been so naive as to think Virgin Media weren't to blame.    Smiley LOL

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply