Menu
Reply
  • 4
  • 0
  • 1
Chriswill100
Tuning in
101 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Slow speed internet

I have been getting about 10-20 meg a second for the past 4 weeks and I am on 200 what is going on as not happy
  • 10.82K
  • 310
  • 633
Forum Team
Forum Team
65 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow speed internet

Hi Chriswill100,

Thanks for taking the time to post on the community.

Sorry to read you are experiencing slow broadband speeds. I know how frustrating this can be.

I've managed to locate your account and there is a high peak time traffic fault in your area which is causing slow speeds. The reference number is F004952229 and has a review date of 6th December.

Do you only notice these speeds during peak hours or can it be any time of the day?

Hope to hear from you soon

Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 1
Chriswill100
Tuning in
55 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow speed internet

All the time not just peak
0 Kudos
Reply
  • 10.82K
  • 310
  • 633
Forum Team
Forum Team
42 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Slow speed internet

Morning Chriswill100,

 

Thanks for getting back to me.

 

If you are having slow speeds at all times of the day, can you complete speed tests during the day whilst the Hub is in modem mode and post a screenshot/link (make sure IP address is not showing) of the results if you can for us to check please?

 

Speak soon

Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply