Menu
Reply
  • 42
  • 0
  • 1
MarklyDarkly
Tuning in
49 Views
Message 11 of 14
Flag for a moderator

Re: Slow in NN15

And now 21st and no better. Help please
0 Kudos
Reply
  • 11.83K
  • 355
  • 714
Forum Team
Forum Team
41 Views
Message 12 of 14
Flag for a moderator

Re: Slow in NN15

Hey MarklyDarkly, 

Thanks for keeping in touch Smiley Happy

Sorry to hear that you're still struggling with this. I've just taken another look and I can see a fault that I missed before because the SNR fault was first and foremost at the time. This fault is for high peak time traffic and the ref is: F004741873, this will be reviewed on the 14th Feb. 

Apologies again for any inconvenience caused. 

Take care. 

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 42
  • 0
  • 1
MarklyDarkly
Tuning in
27 Views
Message 13 of 14
Flag for a moderator

Re: Slow in NN15

OK it is not 14 the Feb yet but it occurs to me that when speed is at it's best it is just below 70 - the speed I was on before I got upgraded to 100. Is there a chance that my upgrade has not been activated properly. My max speeds on my hub settings are ok for 100 but could there be something at your end that has not been set up properly?

On another point, I am paying for 100 and not getting it. How about a discount please.

0 Kudos
Reply
  • 7.61K
  • 204
  • 484
Forum Team
Forum Team
16 Views
Message 14 of 14
Flag for a moderator

Re: Slow in NN15

Many thanks for updating the thread MarklyDarkly and I'm very sorry for the connection trouble experienced.

 

I've checked this for you and it appears the review for this has since been moved to 11 APR 2018.

 

I'm unable to detect any further trouble via your account at the moment.

 

I've sent you a private message so that we can chat some more.

 

Speak soon,

 

Nat_J

 


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply