Menu
Reply
  • 18
  • 0
  • 0
kindredretail
On our wavelength
399 Views
Message 11 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

Thanks for the suggestion,

Ive tried on all pcs wired and wireless now. Restarted all, Disconnected and reconnected one at a time. I am still getting low download speeds.

I am now getting 25mb download and the upload hasnt changed which is 12mb

0 Kudos
Reply
  • 18
  • 0
  • 0
kindredretail
On our wavelength
375 Views
Message 12 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

An engineer came out yesterday and tested. He said there is an Over usage issue in this area which is affecting all of us. And there was nothing he could do about it. Im getting very annoyed now
0 Kudos
Reply
  • 18
  • 0
  • 0
kindredretail
On our wavelength
367 Views
Message 13 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

Unsusually it started giving me 218mb on 5gHz wireless now but my wired is still 30mb.

Ive disconected everything again and connected my pc directly to the router. restarted the pc and router. still only getting 30mb wired

I tried another laptop aswell wired and getting the same results

0 Kudos
Reply
  • 8.7K
  • 228
  • 528
Forum Team
Forum Team
334 Views
Message 14 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

I'm sorry to hear about the connection trouble experienced kindredretail,

 

I've checked everything from this end for you and everything appears to be within range.

 

How have things been for you since posting?

 

Nat_J


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 18
  • 0
  • 0
kindredretail
On our wavelength
318 Views
Message 15 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

Hi there, thank you for replying.

On wireless it seems to be ok i think. roughly 218mb on 5gHz and 30mb on 2.4,


but wired has only improved to between 30mb and 40mb. ive tried directly plugged into aswell with 2 different laptops and cabled. no difference

0 Kudos
Reply
  • 3.16K
  • 261
  • 938
Dave_cq
Wise owl
296 Views
Message 16 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

Sounds like a faulty hub to me.

 

 

********* SuperHub 2ac - Asus rt-ac68u Router - Vivid 100Mbps **********

Electron
0 Kudos
Reply
  • 1.3K
  • 57
  • 182
jpeg1
Knows their stuff
295 Views
Message 17 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb


kindredretail wrote:

Hi there, thank you for replying.

On wireless it seems to be ok i think. roughly 218mb on 5gHz and 30mb on 2.4,


but wired has only improved to between 30mb and 40mb. ive tried directly plugged into aswell with 2 different laptops and cabled. no difference


It's hard to imagine how those speeds could be produced, other than by a faulty hub.

0 Kudos
Reply
  • 18
  • 0
  • 0
kindredretail
On our wavelength
279 Views
Message 18 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

Thanks everyone,

How do i get them replaced? I asked vm and they said they would need to know that it was faulty and yet theyve already been out twice 

0 Kudos
Reply
  • 11
  • 1
  • 1
Saleeeeee
On our wavelength
267 Views
Message 19 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

I have exactly the same problem, been ongoing for months now. I'll be interested to know if you get it sorted
0 Kudos
Reply
  • 9.51K
  • 247
  • 553
Forum Team
Forum Team
232 Views
Message 20 of 27
Flag for a moderator

Re: Only getting 30mb after 200mb

Hi kindredretail, 

 

Thanks for getting back in touch, I have requested that a new hub be ordered for you and it should arrive within the next 3-5 working days. 

 

Let me know how you get on. 

 

All the best. 

 

Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply