Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Gwrath
Joining in
238 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Internet issues NW2

We recently upgraded our package to the 350 on the basis it would protect our bandwidth at peak times.

since then we have seen a significant reduction in speeds and stability of connection including large outages over the weekend and today.

According to the service status there are no known issues but were certainly having some.

 

anyone know anything?

0 Kudos
Reply
  • 1.27K
  • 71
  • 98
Forum Team
Forum Team
198 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Internet issues NW2

Hi Gwrath,

 

Thanks for your post and welcome to the community.

 

I'm sorry to hear that you're having trouble with your speeds and stability, and I can appreciate you're keen to get it working properly.

 

How are things looking since posting?

 

What speeds are you currently getting?

 

Thanks

 

Melissa 

 

 

0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Gwrath
Joining in
174 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Internet issues NW2

Hi Melissa

Thanks for reaching out. I’m still not seeing speeds of more 30-50mbps and at times single digits.

 

0 Kudos
Reply
  • 1.37K
  • 73
  • 97
Forum Team
Forum Team
155 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Internet issues NW2

Sorry to hear that Gwrath,

 

I've run a health check and there are no immediate issues flagging up, and no previous ones that I can see. It all looks fine from our side, while I appreciate that may not be the case from yours.

 

Can you confirm a few things for me-

 

Are you getting the slow speeds on both a wired and wireless connection?

 

Have you performed a pin hole reset of the hub?

 

Get back to me when you can 🙂

 

Alex_Rm

0 Kudos
Reply