Menu
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Butty75
Joining in
194 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

200md upgrade not getting the speed

Have just recently been upgraded to vivid 200 but I am still getting the same speed that I had when on vivid 100.

Any help would be appreciated 

Thanks

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 6.02K
  • 309
  • 1.32K
Superuser
Superuser
181 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: 200md upgrade not getting the speed

And what speed is that?

Are you testing wired or wirelessly?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
All posts made are personal opinions as I do not work for VirginMedia.
Kudo's a post if you find it useful and want to say thanks
Mark a post as a helpful answer if it answers your question

0 Kudos
Reply
  • 15
  • 0
  • 3
squee666
Tuning in
171 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator

Re: 200md upgrade not getting the speed

lucky you i upgraded to vivid 200 and my speed dropped from 110mb to 80mb
  • 3.18K
  • 58
  • 388
Buffer6
Wise owl
155 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: 200md upgrade not getting the speed

Sign into myvirginmedia and run the Broadband test, if your config hasn't been updated yet, it should update to the new speed config.

0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
Butty75
Joining in
152 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

200mb upgrade not getting 200mb

Recently upgraded to vivid 200 and am only getting the same speeds as when we were on vivid 100.

Is this a problem, or am I getting the same with a different badge, bit disappointing really.

0 Kudos
Reply
  • 9.75K
  • 852
  • 2.05K
Superuser
Superuser
145 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator

Re: 200mb upgrade not getting 200mb

How are you connecting wired or wirelessly?

If wireless, try wired directly to the hub with a Cat 5e cable or better with a device equiped with a gigabit ethernet network card.

0 Kudos
Reply
  • 6.02K
  • 309
  • 1.32K
Superuser
Superuser
121 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator

Re: 200mb upgrade not getting 200mb

@Butty75

Stick to one thread, and answer questions, and we can try help you out.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
All posts made are personal opinions as I do not work for VirginMedia.
Kudo's a post if you find it useful and want to say thanks
Mark a post as a helpful answer if it answers your question

0 Kudos
Reply
  • 37
  • 2
  • 1
theoven
On our wavelength
114 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: 200md upgrade not getting the speed

Try turn off hub on 5 min should help if speed is updated on the hub. 

Check Hub status Modem mode

Check Hub status Normal (standard)

 

My Broadband Ping - My Virgin VIVID300 SuperHub3+RT-AC5300

My Broadband Ping - VM neighbor SH2ac vivid100
0 Kudos
Reply
  • 7.5K
  • 198
  • 479
Forum Team
Forum Team
52 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: 200md upgrade not getting the speed

Sorry to hear this Butty75,

 

I've located your details and there are some visible timeouts developing via the equipment levels that I'd like for an engineer to assess.

 

I've sent you a private message so that we can chat some more about this,

 

Nat_J


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 7.5K
  • 198
  • 479
Forum Team
Forum Team
50 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: 200mb upgrade not getting 200mb

Sorry to hear this Butty75,

 

I've responded to your separate thread regarding this.

 

Speak soon,

 

Nat_J


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply