Menu
Reply
LynDave
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
589 Views
Message 1 of 14
Flag for a moderator

Websafe

Trying to set up websafe... it says  to click into Manage Websafe settings.

I do this and it returns to the same page where Virgin appear to want us to pay £3 per month. I can see this issue has been raised before but can't see any answers.  I would like to set it up asap please... any help?  

0 Kudos
Reply
Anonymous
Not applicable
577 Views
Message 2 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

where are you seeing vm wanting to charge £3? can you post a screen shot of the page
0 Kudos
Reply
LynDave
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
574 Views
Message 3 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

LynDave_0-1618944709282.png

 

0 Kudos
Reply
Anonymous
Not applicable
566 Views
Message 4 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

thats not for websafe. Websafe is the bottom left option. the £3/month is for f-secure.

LynDave
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
563 Views
Message 5 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

Hi, yes I realise that... when I click into the Websafe on  the bottom left it returns to this page.

0 Kudos
Reply
Graham_A
  • 16.16K
  • 2.26K
  • 6.9K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
555 Views
Message 6 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

The default setting for websafe is on.

Do you get into the same loop if you go via this link?

https://my.virginmedia.com/my-apps/onlinesecurity/websafe/settings

________________________________
Graham

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media, I'm a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
LynDave
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
552 Views
Message 7 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

Hi Yes, it is exactly the same.... default shows OFF.      It would be great if I could get to speak to someone at Virgin to help but all roads lead back to the forum... what a pain..  Thank you in the meantime for your help

0 Kudos
Reply
Graham_A
  • 16.16K
  • 2.26K
  • 6.9K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
548 Views
Message 8 of 14
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Websafe

That suggests that this is a specific account related issue as that link works on my account.

I will escalate this to the VM Forum Team so that they can support you further with this.

________________________________
Graham

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media, I'm a VM customer. There are no guarantees that my advice will work. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Megan_L
  • 2.43K
  • 147
  • 240
Forum Team
Forum Team
465 Views
Message 9 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

Hi LynDave,

Thanks for using the forums to get this issue with your WebSafe looked into, I am sorry if this has been causing some frustration. I would be more than happy to look into this for you.

The VIP users have given you great advice above 🙂 The picture you posted is for a separate software, I can enable your WebSafe on my side.

I will send you a PM now so we can get started on that, speak soon.

Thanks,

Megan_L

0 Kudos
Reply
Megan_L
  • 2.43K
  • 147
  • 240
Forum Team
Forum Team
427 Views
Message 10 of 14
Flag for a moderator

Re: Websafe

Hi LynDave,

Thanks for chatting with me in our PM, I am glad we managed to get this sorted for you. 

All it needed was a quick fiddle with your WebSafe settings on our side 🙂

If you have any further issues with this, please let me know.

Thanks,

Megan_L