Menu
Reply
Emily_G
  • 4.82K
  • 209
  • 289
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
1,198 Views
Message 11 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Sorry to hear this, we usually aren't able to change this on our side but as you're having some trouble I'll pop you over a message so we can pass security and activate this.

 

Thanks, Emily.

0 Kudos
Reply
sbarlas
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
1,180 Views
Message 12 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Can you please help me activate it on my side ? I have the same issue , your site redirects back to :

https://my.virginmedia.com/my-apps/onlinesecurity/toolkit

Where it should be on https://my.virginmedia.com/my-apps/onlinesecurity/websafe/settings
0 Kudos
Reply
Katie_WT
  • 5.03K
  • 306
  • 575
Forum Team
Forum Team
1,154 Views
Message 13 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Hi there @sbarlas

 

Welcome to our Community and thanks so much for your first post - I am sorry that you've has some issues with your websafe

 

I have located your account from your forum information and I can see that you have since contacted us and we have assisted you with getting this sorted; of course, if you still need any further help, you know where we are. 

 

Cheers

 

Katie - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
DOUGLDN
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
1,130 Views
Message 14 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Hi there,

 

I am having the exact same problem - could I please get access to this?

 

Thanks,

Sean

0 Kudos
Reply
Emily_G
  • 4.82K
  • 209
  • 289
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
1,050 Views
Message 15 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Thanks for the post Dougldn and welcome to our community.

 

We'd need to pass security then we can help with this for you.

 

I'll pop you over a private message. 

 

Thanks, Emily.

0 Kudos
Reply
Feeb
  • 1
  • 0
  • 1
Joining in
1,016 Views
Message 16 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Hi there - 

Im having the same issues, when I try and access Web Safe I loop back around to this page: https://my.virginmedia.com/my-apps/onlinesecurity/toolkit

Ive tried using the direct links that a few folk have posted but the end up sending me back to the same url as above.

Can you advise?

Thanks!

 

Tags (1)
DOUGLDN
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
986 Views
Message 17 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

I got a response on Private Message but they were unable to activate it so I can customise it, Admin said the could simply put Child Safe or Virus Safe on - apparently the engineers are trying to fix this but there is no exact time as to when the end customer can access this feature if you are looping!

I wasn't risking adding anything to my account which I couldn't control, given turnaround times with VM.

0 Kudos
Reply
AlGreer
  • 1
  • 0
  • 1
Joining in
863 Views
Message 18 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Hello,

I'm having exactly this issue, i'm unable to access the web safe settings from this page, it just redirects to itself.

https://my.virginmedia.com/my-apps/onlinesecurity/toolkit

Thanks,

Al

David_Bn
  • 7.15K
  • 310
  • 592
Forum Team
Forum Team
849 Views
Message 19 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Good Afternoon AlGreer,

 

Thanks for your post on our Community Forums and a very warm welcome to you!

 

Sorry to see you've been struggling with this, do please check out the purple envelope in the top right hand corner for a private message from me

 

Kindest regards,

 

David_Bn

0 Kudos
Reply
P__H
  • 1
  • 0
  • 1
Joining in
837 Views
Message 20 of 29
Flag for a moderator

Re: Web safe

Hi there

I am having the exact same issue. Just keeps bringing me back to that same website. Can you help me out with this please? 

thanks

P