Menu
Reply
Graemey
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
225 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

V210 Error. New instalation

Following a recent house move about 10 days ago:

A virgin engineer visited our new home to get us connected. I had brought the old TV box and modem from the old ouse, as instructed.

In short, we were given a new TV box but told we would have to keep to older modem due to a national shortage. I was also left with the older TV remote.

Since the change over, I have had no access to On Demand, Catch Up, Netflix etc, just the same error message about a V210 problem.

The only info I can find online ANYWHERE seems to advise checking to see if all leads and plugs are securely pushed in. They are. I have also restarted several times and connected via the Settings screen.

After over an hour on the phone to Virgin and no answer, this is my last hope before I get them to rip the lot out and go over to Sky.

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
222 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: V210 Error. New instalation

Check the internet connection between the V6 TV Box and the Hub.

 


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply
Graemey
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
213 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: V210 Error. New instalation

When you say check the connection, are you simply talking about the leads and plugs being properly inserted?

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
202 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: V210 Error. New instalation

If you are using ethernet cable between your Hub & V6 box check that the cables are 'clicked' in properly.

If you aren't using ethernet cables go into the V6 settings and navigate to the Wi-Fi connection and set up the internet connection from there.


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply
Graemey
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
160 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: V210 Error. New instalation

If anyones interested...

I had to call Virgin (8am, beat the rush) and talk through the problem with a call handler.

Apparently the correct 'codes' hadn't been set. This was rectified during the call and a 15 min turn-off/re-start fixed it.

I was also sent a new remote. All fixed now.

0 Kudos
Reply
Lee_R
  • 3K
  • 154
  • 288
Forum Team
Forum Team
141 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: V210 Error. New instalation

Hi Graemey, thanks for posting and sorry for the delay in response.

I am sorry to hear you were so long without your service.  I would like to take a closer look to make sure everything is as it should be. To enable me to do so I am going to send you a private message.  Please look out for the purple envelope in the top right of your screen.

Regards

 

Lee_R

0 Kudos
Reply