Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
90 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Stuck on starting up

I have re plugged in my tv after building work and the box is just showing as starting up. I have checked online and it says I should have a white cable from the splitter to the virgin tv box but I’ve never had one of these. Is this causing the issue. I have a internet cable going from router to the tv box 

 

thanks 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 17.41K
  • 1.83K
  • 3.03K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
75 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Stuck on starting up

Any VM TV box must have a co-ax cable connection - after all - it is cable-TV. Without one it would never work for VM TV.

Do you actually have a VM TV contract - if so - what box model is it ? How long has it been "off" for building work?

Or is it just the Hub connecting to the TV on ethernet cable that you mean?

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4.44K
  • 264
  • 471
Forum Team
Forum Team
29 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Stuck on starting up

Hi Gemwis82,

 

Thank you for reaching out to us in our community, I am sorry to see you haven't been able to set your TV box back up, I have had a look at things our end and can see you have spoken to us in regards to this.

 

Regards

 

Paul.

0 Kudos
Reply