Menu
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
RubyRuby1
Joining in
813 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Quickstart TV still not finished setup!

Hi, been setting up my equipment.

So the broadband and phone are working. But the TV box is still configuring network settings. It did this for a while, then it cycled through switching off and all the checkup and connection ticklish again twice. But this time its just sitting at configuring network settings. It's been like this for well over an hour now. The two small.lights on the left of the box are on, and the blue light on the right is blinking steadily.

Has it got stuck? Or should I leave it longer? Anyone had this trouble?

Thanks 

0 Kudos
Reply
  • 9.41K
  • 978
  • 1.48K
jbrennand
Alessandro Volta
792 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Quickstart TV still not finished setup!

Dis you call in and activate the V6? It also needs connecting to the Hub3 - preferably by Cat6 ethernet cable.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
RubyRuby1
Joining in
790 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Quickstart TV still not finished setup!

Hi thanks for replying.

I had done all the above. I ended up leaving it overnight but was the same this morning. So I switched it off and on again, that cured it. It finished the install and is now up and running.

Happy days!

 

0 Kudos
Reply