Menu
Reply
  • 8.95K
  • 238
  • 537
Forum Team
Forum Team
1,194 Views
Message 41 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Sorry to hear about this coldshadow,

 

How have things been for you since posting?

 

Nat_J


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
markread71
Joining in
1,160 Views
Message 42 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Hi

I seem to be having all sorts of problems with my installation. I had an engineer on Saturday to replace my old kit for a new Hub 3 and V6 boxes.
Since the engineer replaced the Hub I keep getting registration failure?
I have no internet and no TV as the engineer was unable to update the firmware without the Hub working. Initially told it will take 1-2 hours to sort itself out so the engineer left with all my old kit.
I have now been told that an engineer needs to look at it and this is not until Friday as it could be the connections in the house or the Hub is faulty!
I have been moved around internally at VM from pillar to post for 3 days without any true answer as to the issue only that we are working on the issue, or there is a connection problem in your local area or the Hub is now broken!

Has anyone else had this issue and had it resolved without an engineer or do I have to sit here for a week almost without anything until hopefully the engineer can fix the issue?
0 Kudos
Reply
  • 8.95K
  • 238
  • 537
Forum Team
Forum Team
1,146 Views
Message 43 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

I'm very sorry to hear about the trouble experienced markread71,

 

I've had a look into this for you and I can see that you've since spoken with the team regarding this.

 

Let me know if I can assist further,

 

Nat_J


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Wellsray
Joining in
1,068 Views
Message 44 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Hello. I have the same issue. We recently (last week) had virgin installed and today was 1st day working with it / working from home. It has gone down twice with this issue - registration failure. The issue is not local since the issue is intermittent. Is there anywhere we can check for local outages... anything else to check?
0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Orsokuma
Joining in
905 Views
Message 45 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Jumping on the bandwagon here because, you guessed it, I'm also experiencing this issue

0 Kudos
Reply
  • 16
  • 0
  • 0
glancy
Tuning in
897 Views
Message 46 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Me too!!!

Same problem

Radcliffe m26

0 Kudos
Reply
  • 8.95K
  • 238
  • 537
Forum Team
Forum Team
852 Views
Message 47 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Hi all,

 

I'm sorry to hear that you've all experienced something similar here. :/

 

In order for us to respond fairly and more account-specifically, we would require for individual threads to be created.

 

Speak soon,

 

Nat_J


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
jasongcooper
Joining in
785 Views
Message 48 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Guys - I'm also having this issue. We've been without internet for 3 days now, and an engineer isn't available until Saturday (5 days no internet)

  • Having tried switching it off and on again (10+ times)
  • Hit the reset button many times
  • Checked all coaxial cables are screwed in tight and connections are sound

Used the admin screens into the Hub to run diagnostics etc. But the thing simply doesn't register - very frustrating.

We expect the internet as a utility like gas, electricity & water, but the reality is, we are still so far away from this reality.

0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
dunform
Just joined
758 Views
Message 49 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Hi

Same problem for us.  Internet stopped working last night, checked service and no problems, it just tells me my modem is switched off, which it isn't.  Just shows Internet has a registration failure.

Hopefully Virgin can get this sorted, very frustrating.  Yet another thing to add to the long list of Virgin faults and failures :-(

M

0 Kudos
Reply
  • 11.49K
  • 499
  • 747
Forum Team (Retired) Josh_RW
Forum Team (Retired)
735 Views
Message 50 of 81
Flag for a moderator

Re: No internet (registration failure)

Hi jasongcooper,

 

Thanks for posting!

 

I'm really sorry to hear you've had trouble with your connection.

 

I've checked your account and I can see the technician has been out to fix this for you. How did the appointment go?

 

All the best

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply