Menu
Reply
Highlighted
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
58 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Junction box broken

Hi, 

I recently installed M200 but found the junction box outside the property is broken. The property was bought in August so I have no clue how long it has been left like that. Because the property has a wall socket, I did the installation myself. However, the connection hasn't been reliable. If connected through ethernet cable, it can be 15+ time lost of connections. It is slightly better when using Wifi connection. However, the signals are very weak in rooms upstairs (as the Hub is downstairs). 

I hope an engineer could visit the property and replace the junction box or at least seal it up instead of letting it open to the winter rains. 

With the poor connection, I am not sure whether it is related to the junction box too, or maybe the Hub 3's Ethernet port issue. But, can I get a replacement Hub to test if it can solve the problem?

Thanks

Neo

junctionbox.jpg

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 17.34K
  • 1.82K
  • 3.02K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
40 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Junction box broken

Just call it in as a fault on 150 (VM Phone) or 0345 454 1111 (any other phone) and see what they say when they test the connection. Calling at 08.00 midweek -- is the best time

Although people are still reporting getting through fine at other times with no long waits. Took just 20’ for me one midweek afternoon recently.

You can also text them on 07533 051809 include account name/number and what the issue is – replies may take longer.

A VM person should pick this up here and respond, but it can take several days up to a week for them to get here.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
34 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Junction box broken

Thanks for the advice.
0 Kudos
Reply