Menu
Reply
  • 22
  • 3
  • 1
Dukepaul
On our wavelength
760 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

IMO Go can't set up

Just got an IMO Go and can't set it up.  I've put the ip address in http://192.168.0.1 and it just times out or can't connect to the device interface.  It's shows up on the wifi list but don't know the password.  Any ideas?

0 Kudos
Reply
  • 10.32K
  • 278
  • 588
Forum Team (Retired) Emma_E
Forum Team (Retired)
729 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: IMO Go can't set up

Hi Dukepaul, 

 

Thanks for getting in touch, I am sorry to see you have had trouble with your IMO go. 

 

It may help to take a look at:

 

https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/IMO-Go-set-up/td-p/3551398

 

Let us know how you get on. 

 

All the best

 

Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 22
  • 3
  • 1
Dukepaul
On our wavelength
725 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: IMO Go can't set up

Found password and all working ok. Smiley Happy

0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
fredandstella
Settling in
654 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: IMO Go can't set up

Hi, I am having a similar issue with IMO Go, the page that comes up i choose the language that I want and then it asks for Hub 3.0 settings password and it keeps saying that the password is incorrect whether I enter admin or the password on the stick provided. I do not know how to resolve this. Please help

0 Kudos
Reply
  • 22
  • 3
  • 1
Dukepaul
On our wavelength
647 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: IMO Go can't set up

The IMO Go setup will not come up if you got a hub on, because they use the same http address.  So turn hub off, enter http address, then username and password are both admin until you change it.  Hope this helps.

  • 3
  • 0
  • 0
aurea
Joining in
112 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: IMO Go can't set up

Hi, I am having the same problem. How can I turn the hub off?

0 Kudos
Reply
  • 457
  • 23
  • 22
Forum Team
Forum Team
110 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: IMO Go can't set up

Hi aurea,

 

Thanks for your post.

 

I'm sorry to hear you're also having issues. It may help to take a look at:

 

https://community.virginmedia.com/t5/QuickStart-set-up-and/IMO-Go-set-up/td-p/3551398

 

Let us know how you get on.

 

Thanks 

0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
aurea
Joining in
107 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: IMO Go can't set up

Hi,

Thank you for your reply.

I saw the forum already but when I write the admin. in both sides it says incorrect password.

Should I use only the admin. for password? What username should I use? I only need to activate my imo go but it keeping saying the same thing.

0 Kudos
Reply