Menu
Reply
  • 8
  • 0
  • 1
Josh_Gallagher
Tuning in
234 Views
Message 21 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

Mine also is still stuck back at .610. That said, it also hasn't reset itself, though the frequency of resets was pretty low so it's hard to say that there's no problem. I now have it in modem only mode as well, just FYI.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1.23K
  • 70
  • 227
Forum Team
Forum Team
228 Views
Message 22 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

Hi both,

 

I have been keeping an eye on both accounts in the hope that this would be completed, but can also see from my end that neither of you have yet been upgraded. It looks like I'll need to get back in touch with our deployment team to find out what's happening.

 

I'll fire over an email now and get back to you ASAP 🙂

 

Thanks,

Rachael

  • 1.34K
  • 4
  • 46
appleaday
Fibre optic
226 Views
Message 23 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

That’s great

Thanks

Rachael
  • 1.34K
  • 4
  • 46
appleaday
Fibre optic
217 Views
Message 24 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

.613 arrived a couple of hours ago via NMS

 

thanks Rachael

0 Kudos
Reply
  • 1.34K
  • 4
  • 46
appleaday
Fibre optic
216 Views
Message 25 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

I’m noticing that a couple of my upstream channels are fluctuating between 16 qam 32 qam and 64 qam

 

the power levels seem ok

is there a problem on my line?

 

thanks Rachael

0 Kudos
Reply
  • 1.23K
  • 70
  • 227
Forum Team
Forum Team
214 Views
Message 26 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

Morning 🙂

 

I was just heading over to say that this has been chased up and the upgrade should have gone through. I'm glad this has completed at your end!

 

There don't seem to be any issues in your area or with the service itself, although I can also see that your upstream QAM is variable across the channels. I haven't been able to identify any cause for this, but I'd be happy to book an engineer if you'd like us to investigate further.

 

Alternatively, you can keep an eye on things over the next few days and let me know whether things improve.

 

Thanks,

Rachael

0 Kudos
Reply
  • 1.34K
  • 4
  • 46
appleaday
Fibre optic
208 Views
Message 27 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

If you could book an engineer that would be good, the upstream does seem a bit slow

 

as I am on the ultimate oomph bundle I think that allows me next day service,

if possible tomorrow between 12-4 would be perfect 

 

thanks again Rachael

0 Kudos
Reply
  • 1.23K
  • 70
  • 227
Forum Team
Forum Team
203 Views
Message 28 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

Hi appleaday,

 

That's no problem at all. In order to get a tech booked, we'll need to clear account security.

 

I'll send you a private message now, please head to the purple envelope in the top right corner to respond.

 

Thanks,

Rachael

  • 1.34K
  • 4
  • 46
appleaday
Fibre optic
201 Views
Message 29 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

Hi Rachael 

 

ive just replied to the message 

  • 1.34K
  • 4
  • 46
appleaday
Fibre optic
186 Views
Message 30 of 31
Flag for a moderator

Re: Hub 3 resets to factory defaults

Hi Rachael

Engineer has been, I’ve dropped you a couple of private messages if you could have a look please

Thanks