Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
MKostadinov
Joining in
525 Views
Message 11 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

I have the same issue the green arrows are flashing and got wifi but no internet. When I log in the Hub3.0 settings states that i have wireless but there is registration failure with the internet. Been on the phone with the support for 3 hours, they transferred me 4 times and every time the same questions on “what are the lights you see”
Very disappointed. Got it installed today and I think about canceling it if they won’t fix it. If someone knows how to fix this please help me.
0 Kudos
Reply
  • 11.82K
  • 355
  • 712
Forum Team
Forum Team
504 Views
Message 12 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

Hello both, 

Thanks for your posts Smiley Happy

I'm really sorry for the problems with your activation, I hope you're up and running by now. I can't locate your account info so if you still need help would you please drop me a PM confirming your name and address. 

I appreciate your patience, 

Take care. 

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
lil_waynn3
Joining in
349 Views
Message 13 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

I have the same problem. What can i do to fix this problem ?
0 Kudos
Reply
  • 7.58K
  • 204
  • 484
Forum Team
Forum Team
320 Views
Message 14 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

Sorry to hear this lil_waynn3,

 

I've checked things from this end for you and I can see that this has since been resolved.

 

Let me know if I can assist with anything further. Smiley Happy

 

Nat_J

 


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply
  • 8
  • 0
  • 0
RKTi
Tuning in
276 Views
Message 15 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

Same here from early morning no internet all the time (internet registration failure) any one knows how to fix it?
0 Kudos
Reply
  • 9.99K
  • 437
  • 688
Forum Team
Forum Team
258 Views
Message 16 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

Hi RKTi,

 

Thanks for posting!

 

I'm sorry to hear you're having trouble with this too.

 

I'd like to check this out for you but I can't seem to locate your account. I've sent you a private message (purple envelope at the top right of your screen) so I can grab some details.

 

Speak soon

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
discopants9
Joining in
253 Views
Message 17 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

got the same problem, happened yesterday engineer booked in for this morning then got a text saying they found a fault in the area so engineer visit cancelled , then a text first thing this morning saying its fixed, worked for about 10 mins then back down again, called the helpline engineer now booked for tomorrow so another day at least without internet and working from home as well so not good as having to use mobile phone hotspot - same issue in this thread no internet registration 

0 Kudos
Reply
  • 8.49K
  • 214
  • 491
Forum Team
Forum Team
243 Views
Message 18 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

Hi RKTi, 

 

Many thanks for getting back in touch, I am sorry to see you have continued to have trouble with your connection. 

 

I have taken a look and I can see some FECS (noise) on the line, this can cause connection issues. I have popped this across to networks to investigate further and we will let you know once we know more. 

 

Speak to you soon. 

 

Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 8.49K
  • 214
  • 491
Forum Team
Forum Team
241 Views
Message 19 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

Hi discopants9, 

 

I am sorry to see you have also been having trouble with your connection. 

 

Did the engineer manage to get everything resolved for you in the end? 

 

If you are still having trouble let us know and we will be happy to take a look for you. 

 

Take care. 

 

Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 8.49K
  • 214
  • 491
Forum Team
Forum Team
239 Views
Message 20 of 24
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 keeps won't connect (registration failure)

Hi RKTi, 

 

Just a quick update, networks have said no thresholds have been broken so we will need to get you an engineer out to take a further look into this for you. 

 

I will pop you a PM to get this arranged. 

 

Keep an eye out for the Purple Envelope, top right hand corner. 

 

Speak to you soon. 


Emma


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply