Menu
Reply
  • 12.75K
  • 398
  • 729
Forum Team (Retired) Heather_J
Forum Team (Retired)
836 Views
Message 31 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop & android authentication problem

Hey alanjo99,

Thanks for keeping in touch Smiley Happy

Sorry to hear that you're still struggling with this. If you drop me a PM confirming your name and address, I'll get a replacement sent out to you.

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 0
simms1927
Joining in
829 Views
Message 32 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop & android authentication problem

Hi. I posted on here 2 weeks ago but still haven't had a reply. I am still having the same issues. Everything will be fine for a day or 2 after i reset router but then i lose internet access/authentication problem etc etc. I have ran a line test and no problem was detected. Please help
0 Kudos
Reply
  • 11.7K
  • 347
  • 677
Forum Team (Retired) Samantha_L
Forum Team (Retired)
826 Views
Message 33 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop & android authentication problem

Morning simms1927,

 

Thanks for posting back here and my apologies that we didn't get to you sooner.

 

From checking your connection, the downstream power levels are too low at - 9 dBmV and for this I would like to arrange an engineer appointment to adjust these for you. I've sent you a PM (purple envelope icon, right corner) with some details for you to confirm please.

 

Speak to you soon

Sam


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 1
scaramanga
Joining in
745 Views
Message 34 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop & android authentication problem

Hi

I just thought I'd post an update.

On the 5th of September I was at home during the day. I noticed my SH3 rebooted on its own accord taking me offline. when I tried to log in to the router on the reboot I got to the login screen and it was no longer VM branded ( it defaulted to a light blue colour) - the router then rebooted again of its own accord and came back branded as VM. Since this has happened Wfi connections from Android work first time and I no longer have "Connected no Internet". I suspect VM have made a change on the router probably to the firewall.

It's working properly now however it would be nice if VM actually admitted there was an issue in the fist place.

 

 

 

  • 12.75K
  • 398
  • 729
Forum Team (Retired) Heather_J
Forum Team (Retired)
728 Views
Message 35 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop & android authentication problem

Hello scaramanga,

Thanks for the update Smiley Happy

Good to hear this has been sorted now. I'm sorry for any previous inconvenience caused.

Let us know if we can help with anything else.

Take care.

Heather_J

Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 1
Alder83
Joining in
722 Views
Message 36 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop and android authentication problem

Hi everyone, 

I am having the exacted same problem, also I have followed all the same steps and I am still getting the same problem!

So i decided to ring customer support and got zero help! The advisor kept repeating himself and was telling me that it was one device to cause the problem! 

Any advice ?

  • 6
  • 0
  • 2
Jwh
Tuning in
721 Views
Message 37 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop and android authentication problem

We're on the hub3.0...

And am telling you that it's the same....
Vivid 100mb and can't stream 4k????
Crazy!!!!! It was better with talk talk at least you get the Freeview channels lol on tv(m) package virgin don't even give you all the channels....

Thank the lord for android boxes...
Stuff virgin crappie overpriced TV packages... With their crappie TV boxes!!!
  • 6
  • 0
  • 2
Jwh
Tuning in
716 Views
Message 38 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop and android authentication problem

LEAVE!!!!!!! OR ASK FOR A CRAZY DEAL!!!!
CUSTOMER SERVICE WORKERS ARE PATRONISING...
IT'S THEIR EQUIPMENT AND SERVICE THAT YOUR PAYING FOR...
SO THEY SHOULD SEND OUT ENGINEERS!! AND THEY WILL IF YOU COMPLAIN ENOUGH...

ASK TO LEAVE AND THEY PASS YOU TO THE RETENTION CENTRE WHERE YOU WILL GET A PERFECT ENGLISH SPEAKING PERSON WITH THE POWER TO MAKE A DEAL WITH YOU(AS IF YOU ARE A NEW CUSTOMER) TAKE ADVANTAGE OF WHAT THEY OFFER YOU!! ***DON'T LET THEM SIGN YOU UP FOR 12MONTHS!!!*** if you are not in contract that is... Make sure you clearly state that aswell as all calls are recorded....
Why pay double when they let Brand new customers pay half....

#stopbeingrippedoff
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 1
Sconisbee
Joining in
580 Views
Message 39 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop & android authentication problem

Hi, I'm having exactly the same problems and have tried everything in this thread and still have the problem. I have just had my bandwidth upgraded from 50 to 100 and the problem happened at exactly the same time so I don't know if a knew fw was put on my superhub or something but it now doesn't work until I reset it daily. Help! Also the signal is not very good at the far side of the house. I have a super hub 2.
0 Kudos
Reply
  • 9.07K
  • 248
  • 544
Forum Team (Retired) Nat_J
Forum Team (Retired)
561 Views
Message 40 of 48
Flag for a moderator

Re: laptop & android authentication problem

Sorry to hear about this Sconisbee,

 

I'd like to look into this for you.

 

To allow me to do so, could you respond via private message with the following information?:

  • Please can you confirm your name and if you are the account holder?
  • Home address

Nat_J

 


Who's who? Find out more about our community members. Good folk to know


0 Kudos
Reply