Menu
Reply
  • 8
  • 1
  • 0
lewishilary
Tuning in
206 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

hub 3 wi-fi not working

Have just installed Hub 3. Ethernet connection to PC is O.K.

However, wifi not working after over an hour and a half from install. White light is on at bottom the Hub 3. Password 'saved' under wifi network id. Wifi connected icon at top of phone is in background with question mark.

0 Kudos
Reply
  • 9.06K
  • 934
  • 1.41K
jbrennand
Alessandro Volta
204 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: hub 3 wi-fi not working

How many devices have you tested the wifi connection on? What are they?
Can you see your networks ssid in the phones list of connection options?
Try resetting the phones network connection and restart phone and try and connect again.

--------------------
Services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
  • 8
  • 1
  • 0
lewishilary
Tuning in
193 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: hub 3 wi-fi not working

Someone seems have joined in with info about HD TV etc which is nothing to do with me. We have 2 android phones and 1 Kindle.

0 Kudos
Reply
  • 9.06K
  • 934
  • 1.41K
jbrennand
Alessandro Volta
184 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: hub 3 wi-fi not working

Samsung S7's by any chance?

--------------------
Services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
  • 8
  • 1
  • 0
lewishilary
Tuning in
146 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: hub 3 wi-fi not working

I found a very simple way of correcting this problem as follows: press reset for 30 seconds then turn off power for 1 minute. After power has been switched on again, allow 10 minutes for Hub 3 to reboot.

0 Kudos
Reply