Menu
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
chrissbragg
Joining in
218 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Wifi Vm guest working fine yet vm says no internet

Router went off then reboot after no sign of working now get vm-guest works fine but Vm says no Internet any ideas

0 Kudos
Reply
  • 868
  • 27
  • 50
Forum Team
Forum Team
149 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi Vm guest working fine yet vm says no internet

Hi chrissbragg,

 

Thank you for getting in touch via the Community.

 

I am very sorry to hear you are having problems getting connected. 

 

Is this happening with certain devices or all of them?  Also, does the internet work okay when connected via a wired connect?

 

Thanks, 

 

 

Nat
0 Kudos
Reply
  • 4
  • 0
  • 0
chrissbragg
Joining in
130 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi Vm guest working fine yet vm says no internet

Spoiler
Spoiler
It seems to be the early evenings it's been happening over the last four days phoned the automated system where it said we see there is a problem with the router we will send a signal and it will take ten minutes to complete then cut me off!!!!! 
0 Kudos
Reply
  • 4.66K
  • 314
  • 285
Forum Team
Forum Team
117 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Wifi Vm guest working fine yet vm says no internet

Thanks for that. 

I would advise giving us a call and speaking to our tech team directly. 

If you could ring us on 150 or 0345 454 1111, when it asks for account information just ignore it for a few moments then you'll be passed to the team. 

Let us know how you get on. 

Emma_C - Forum Team
0 Kudos
Reply