Menu
Reply
Highlighted
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
73 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Solid red light and WiFi errors

My hub 3.0 has had a permanent solid red light at the bottom for a long time. It is not overheating and although WiFi appears fine ( if a little slow) the diagnostic tool suggests there is an error. Please can anyone advise? 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 12.14K
  • 943
  • 1.56K
Alessandro Volta
67 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Solid red light and WiFi errors

When in Router Mode the red power light is an indication of over heating and most not be ignored.

Do not be fobbed off with "if it is cool it will be OK" or "Just blow a fan over it", this is dangerous advice.

When you go out or retire for the night ensure that the Hub is unplugged from the mains.

The only fix is a replacement Hub.

You can either phone in (08:00 is the best time) or wait on here for a few days (6 to 7 days average) until one of the VM Forum Staff comes along.

If you wait on here Do Not bump the thread it will put it further down the VM 'to do list'.

***********************************************************************************************************************************

Mike Robinson
Semi-Retired Aircraft Engineer & Computer Based Training and Learning Designer for many of the world's Military Arms.

My Broadband Ping - Mike Robbo
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4.46K
  • 755
  • 1.82K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
66 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Solid red light and WiFi errors

Have you tried a reset of the Hub?  That can sometimes sort these issues out.

If that doesn't fix it the hub will need replacing.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply