Menu
Reply
paulallen18
  • 32
  • 1
  • 1
On our wavelength
270 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

No WiFi

Lost WiFi last week but I managed to get it back after a reboot.

It's happened again this morning. Rebooted twice, I've got a green light on the hub that flashes every so often.

Any ideas, I live in the CT19 area

0 Kudos
Reply
japitts
  • 18.2K
  • 2.36K
  • 4.17K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
257 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: No WiFi

Which hub do you have? Check here if you're not sure

Are wired Ethernet connections ok? Or is this just a wireless problem?

If all connections are affected, is anything reported on the automated status line? 0800 5610061 often lists faults down to street/postcode-level.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Robert_P
  • 4.02K
  • 189
  • 370
Forum Team
Forum Team
186 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: No WiFi

Hello paulallen18

 

Sorry to hear of the problems with your broadband connection, we appreciate you taking the time to raise this via the forums.

 

From looking at your connection and equipment, everything is within the ranges and level's we'd expect to see. It's been a few days since your post, has this improved during that time?

 

We have these tips available to help with broadband issues:

Thanks 

 

Rob

0 Kudos
Reply