Menu
Reply
  • 39
  • 0
  • 0
misscurly
On our wavelength
212 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Lost all wifi

Since yesterday our hub will only provide broadband when it is hard wired. There is no wifi at all for any devices. We have tried a reboot but with no luck. The blue wifi light is flashing and there is just one static yellow light instead of the two flashing yellow lights that are normally there.Any suggestions please? Thank youfile.jpeg

0 Kudos
Reply
  • 39
  • 0
  • 0
misscurly
On our wavelength
155 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Lost all wifi

Well did another reset and that seems to have cured it for now. Sad lack of help from virgin on the matter I have to say

0 Kudos
Reply
  • 8.56K
  • 877
  • 1.33K
jbrennand
Alessandro Volta
145 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Lost all wifi


@misscurly wrote:

Well did another reset and that seems to have cured it for now. Sad lack of help from virgin on the matter I have to say


That's odd - the first thing they always say is "restart the Hub" Smiley Happy


--------------------
Services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
  • 39
  • 0
  • 0
misscurly
On our wavelength
140 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Lost all wifi

I know, that's why it was the first thing I tried, well after just turning it off and on lol 

0 Kudos
Reply