Menu
Reply
georgia-horton9
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
177 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Hub 4 booting repeating registration failed

So my internet has been down for about 5 days now, we originally thought the power surge protector was the problem but we're not so sure. We've been having problems since a storm about 2 weeks ago. 

The Hub 4 is constantly in a state of rebooting itself with the white flashing lights, in the IP settings it has 'registration failed'. I've tried rebooting several times. 

I can barely check the service status because I get a constant 'sorry, we have a problem' error.

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 24.02K
  • 2.54K
  • 4.36K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
125 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Hub 4 booting repeating registration failed

Try the “free & automated” Service Status number - 0800 561 0061 - which usually gives the most up to date info. and tells you of local issues down to postcode level. You can start a compensation time on there too.

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Kath_F
  • 28.13K
  • 1.08K
  • 2.17K
Forum Team
Forum Team
65 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Hub 4 booting repeating registration failed

Hi georgia-horton9, 

Thanks for your post and welcome to the forums. It's great having you on board with us in the Community. 

I'm sorry to hear that you are having an issue with your broadband. 

I can see since posting, you have been able to get an engineer arranged. Please let us know how the visit goes and if you need anything else, you know where we are. 

Thanks,

Kath_F
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply