Menu
Reply
  • 13
  • 0
  • 1
Johnmca
Tuning in
416 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

Hub 3 , I have to keep resetting my hub about 10 times a day as it just disconnecting any ideas on what is happening ? Earlier today the hub was flashing red under the wireless which was green I have done a factory reset it but still happens on both wired and wireless conn. I pay over 100 a month for the service but it's so annoying I might have to change suppliers if this keeps happening

0 Kudos
Reply
  • 19.32K
  • 1.68K
  • 4.23K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
401 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

Would need to check the signal levels if could go to http://192.168.0.1 or if using modem mode http://192.168.100.1 clicking router status top right or bottom of page depending on hub [no need to login - depending on hub] and if could copy/paste the downstream, upstream, network log, don't worry about the formatting we can easily read it.. try and avoid using screen shots..

As a Very Insightful Person, I'm here to share my knowledge. I don't work for Virgin Media.

Click to learn more about VIP

Use Kudos to say thanks

 

Mark as Helpful Answer if I've helped

0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 1
Johnmca
Tuning in
392 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

Screenshot_20**:**:**:**:**:**.png

 

Screenshot_20**:**:**:**:**:**.png

 

Screenshot_20**:**:**:**:**:**.png

 

Screenshot_20**:**:**:**:**:**.png

 

Screenshot_20**:**:**:**:**:**.png

 

Screenshot_20**:**:**:**:**:**.png

Please help it was off of ages there flashing red and green

0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 1
Johnmca
Tuning in
385 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

IMG_20190712_033506_322.jpg

 

IMG_20190712_033547_714.jpg

 

0 Kudos
Reply
  • 9.41K
  • 978
  • 1.48K
jbrennand
Alessandro Volta
351 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

Do you really only have 1 downstream channel ? Cant see any Upstream data.

--------------------
John
--------------------

My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
  • 4.7K
  • 319
  • 789
Roger_Gooner
Superstar
345 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

It's clear that your connection has completely collapsed. Have you checked the service status? If no problem is reported, check that your cable and cable connections are good, if they are then you should report the fault.

--
Hub 3.0, TP-Link Archer C8, TP-Link TL-SG1008D 8-port gigabit switch, V6
My Broadband Ping - Roger's VM Broadband Connection
0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 1
Johnmca
Tuning in
335 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

Upstream bonded channelsChannel Frequency (Hz) Power (dBmV) Symbol Rate (ksps) Modulation Channel ID
1394000005.1512064 qam88
2462000005.075512064 qam87
3537000005.1512064 qam86
4603000835.1512064 qam85

tion
12/07/2019 03:35:49Warning!RCS Partial Service;CM-
12/07/2019 03:35:57criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CM-
12/07/2019 03:35:59Warning!RCS Partial Service;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 03:36:3criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CM-MA
  ceived - T3 time-out;CM-
12/07/2019 03:40:10Warning!RCS Partial Service;CM-
12/07/2019 03:40:36noticeReceived REG-RSP while in REG-HOLD1 state;CM-
12/07/2019 03:40:53criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CM-
12/07/2019 03:41:33criticalNo Ranging Response received - T3 time-out;CM-
12/07/2019 03:41:46Warning!ToD request sent - No Response received;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 03:43:1noticeReceived REG-RSP while in REG-HOLD1 stateM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 03:47:30Warning!RCS Partial Service;CM-MACM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 08:45:46criticalNo Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 09:06:37Warning!RCS Partial Service;CM-MACM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 09:07:7criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CMM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 09:54:50criticalNo Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 12:23:8criticalSYNC Timing Synchronization failure - Loss of Sync;CM-MCM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 12:38:2Warning!RCS Partial Service;CM-MAC;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;

pstream bonded channelsChannel Channel Type T1 Timeouts T2 Timeouts T3 Timeouts T4 Timeouts
1ATDMA0000
2ATDMA0000
3ATDMA0000
4ATDMA0000
0 Kudos
Reply
  • 13
  • 0
  • 1
Johnmca
Tuning in
334 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: Hub 3 keeps losing internet on wireless and wired connection

BmV) Symbol Rate (ksps) Modulation Channel ID

1394000005.1512064 qam88
2462000005.075512064 qam87
3537000005.1512064 qam86
4603000835.1512064 qam85

 

tion
12/07/2019 03:35:49Warning!RCS Partial Service;CM-
12/07/2019 03:35:57criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CM-
12/07/2019 03:35:59Warning!RCS Partial Service;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 03:36:3criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CM-MA
  ceived - T3 time-out;CM-
12/07/2019 03:40:10Warning!RCS Partial Service;CM-
12/07/2019 03:40:36noticeReceived REG-RSP while in REG-HOLD1 state;CM-
12/07/2019 03:40:53criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CM-
12/07/2019 03:41:33criticalNo Ranging Response received - T3 time-out;CM-
12/07/2019 03:41:46Warning!ToD request sent - No Response received;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 03:43:1noticeReceived REG-RSP while in REG-HOLD1 stateM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 03:47:30Warning!RCS Partial Service;CM-MACM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 08:45:46criticalNo Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 09:06:37Warning!RCS Partial Service;CM-MACM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 09:07:7criticalReceived Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CMM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 09:54:50criticalNo Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 12:23:8criticalSYNC Timing Synchronization failure - Loss of Sync;CM-MCM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
12/07/2019 12:38:2Warning!RCS Partial Service;CM-MAC;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;


pstream bonded channelsChannel Channel Type T1 Timeouts T2 Timeouts T3 Timeouts T4 Timeouts

1ATDMA0000
2ATDMA0000
3ATDMA0000
4ATDMA
0 Kudos
Reply