Menu
Reply
Highlighted
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
120 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Ethernet not working but wifi is after 1gig upgrade

 

I got a hub4 had a few issues.

It was recommended I went to the 1gig due to me having the hub4.

 

So today it was sorted with customer service and it updated after 8pm.

 

Now I have lost all ethernet (cable). My wifi works fine. Tried another cable and nothing.

 

I can connect to the hub with 192.168.0.1 but no internet. So confused.

Anyone got any ideas ?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 24.4K
  • 1.4K
  • 3.1K
Alessandro Volta
116 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: Ethernet not working but wifi is after 1gig upgrade

Is WiFi working and giving you outbound internet access?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
114 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Ethernet not working but wifi is after 1gig upgrade

Yep... ikr lol

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 11.49K
  • 891
  • 1.46K
Alessandro Volta
52 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Ethernet not working but wifi is after 1gig upgrade

What device are you using with the ethernet connection ?

***********************************************************************************************************************************

Mike Robinson
Retired Aircraft Engineer & Computer Based Training and Learning Designer for many of the world's Military Arms.


My Broadband Ping - 26_Aug_2020

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 8
  • 0
  • 0
Joining in
30 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Ethernet not working but wifi is after 1gig upgrade

ok so sounds crazy but for some mad reason formating my PC fixed it.

Today i went and got a usb wifi for my PC and after 1 min of using it the internet dropped even tho it was still connected to the router.

i never in a million years thought it would be that, the lan was working fine until after the router restarted for the upgrade.

 

 

 

0 Kudos
Reply