Menu
Reply
  • 9
  • 0
  • 3
ravinestan
Tuning in
510 Views
Message 171 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

Hey Catchers, do you have a current BQM of your connection?

0 Kudos
Reply
  • 14
  • 0
  • 11
Catchers
On our wavelength
496 Views
Message 172 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

I’ll have to do it a little later, but I will report back !

0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
dan_nailed
Settling in
434 Views
Message 173 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

Hi all,

Started my own thread on this but figured i'd post here too. Living in N4 and have had intermittent packet loss since the New Year, perhaps before. 

Someone further up claimed that the problem had been fixed three hours ago - this seems unlikely since i'm still getting loss as time of writing.

The engineer who came today left me his number so i'll let you all know if there's any advancement.

Dan

6BqpRVzqdm2.png

Edit: BQM as requested: My Broadband Ping - N4 (area 15) Dan M

0 Kudos
Reply
  • 90
  • 0
  • 6
ozgurcan
Dialled in
431 Views
Message 174 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

well please let the engineer know that its still not fixed.. Im starting to lose patients

0 Kudos
Reply
  • 33
  • 2
  • 7
samuarl
On our wavelength
420 Views
Message 175 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

Yep, averaging out at 5% packet loss whilst latency stays low seems to be a sure sign. Setup a Broadband Quality Monitor if you want to confirm its the same issue, should look like everyone else with red icicles of doom along the top. Also, definitely not fixed.

0d3b7f9fd5bd46990fe00bda396dc571a400e40e

0 Kudos
Reply
  • 90
  • 0
  • 6
ozgurcan
Dialled in
417 Views
Message 176 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

@samuarl   What router are you using, latency is pretty good compared to mine 

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 1
Caledur
Tuning in
408 Views
Message 177 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

N16 here (Stoke Newington - Hackney), still not fixed.
0 Kudos
Reply
  • 33
  • 2
  • 7
samuarl
On our wavelength
408 Views
Message 178 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

ASUS RT-87U and SH3 hooked up in modem mode. But honestly the difference in latency could be caused by a lot of things such as length and route of cable to CMTS

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 14
  • 0
  • 11
Catchers
On our wavelength
392 Views
Message 179 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

So, I went online at around 1830 and the recent problems seemed to have gone away. No rubber banding, no lag. Until 2 minutes ago where it went back to how it was. I’m not sure if this is connected but I’m worried it was a short lived fix. 

0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
theshadowhost
Joining in
385 Views
Message 180 of 242
Flag for a moderator

Re: packet loss

my internet is still not working properly

My Broadband Ping - Home Virgin Media
0 Kudos
Reply